godnatt.

nu ska jag gå och lägga mig. tidigt för att vara Linnea Westh. men så är fallet. man vet aldrig var morgondagen har att erbjuda. kanske man får göra engelska muntliga. och då gäller det att man är pigg, så det så.

iTunes började plötsligt spela en av mina gamla favoritlåtar. Tänk vad låtar kan få en att minnas!

oh, the night becomes the space that's somewhere in between what i feel and what i'm told
sitting on the shoreline trying to figure it out, figure it out; to find out the meaning and reach it somehow.
(Mae - The ocean)




mina tuffa måndagar

att gå i skolan till 18.00 om kvällarna är inte det roligaste jag vet. faktiskt.

nåväl, denna vecka ser inte ut att bli någon pest och pina iallafall. imorgon går jag som vanligt, men på onsdag är det kick-off med elevrådet. vi ska till johannesgården och sedan äta god mat på gästis. på torsdag är det skol-sm i fotboll. vi ska spela två matcher i bollnäs. Håller tummarna för oss! och sedan är det fredag. och jag älskar fredagar. på lördag ska familjen till IKEA och handla massa och även shoppa kläder! gud så skönt! :)

ikväll blir det väldigt mycket sex and the city. nerbäddad med en stooor kopp varm choklad.

bloody sunday

Godkväll! guess what? jag överlevde helgen! Igår jobbade jag först från 10-17, sen åkte jag och Elin till IP en snabbis och solade. Sen var det bara att hoppa på cykeln och trampa hemåt, och strax innan sju kom Ida och hämtade upp mig så åkte vi till Bollnäs och jobbade vidare. Det gick bra och det var hur mycket folk som helst! Nu jobbar jag tisdag sen är jag ledig i typ två veckor :) Skönt!

Jag tänkte sätta mig ner och kolla på en massa avsnitt av sex and the city nu. tänkte egentligen ta ett varmt bad men eftersom vi håller på byter vattenpanna i detta hus, och kablarna går av när dom absolut inte ska göra det, har vi inte haft vatten sen igår morse. och vi kommer inte få något ikväll heller. kanske imorgon. om vi har tur! Blir nog en sväng till mormor ikväll för att duscha. ja, det ni.

ikväll blir en tidig kväll. och imorgon väntar matteprov.

tänk om!



topshop.com

jobbet kallar

äntligen fredag! helgen skulle kunna se bättre ut för min del, men det får duga med en jobbhelg.. pengar är som sagt alltid pengar. dagen i skolan var sooooooft! har typ fikat mig igenom dagen. Det är ju torts allt fredag! Valentina besökta oss på italienskalektionen. Spännande! vi fick presentera oss och läsa texter! hon tyckte vi var duktiga! ;D yeah


nu saknar Pelles mig. dags att ta sig i kragen. Ha en trevlig fredag!


lovely lovely


Snö i september?

sitter här med en stor kopp kaffe. jag har just duschat och pluggat italienska. Börjar naturkunskapen 09.55, så framåt halv ska jag cykla iväg med Alice och Marie. Så nu hinner jag blogga lite innan! kanooooon :) Idag är det en superskön dag. efter naturen har jag italienska och sen estetisk verksamhet, och då har jag valt mjuka material. Hur kul som helst!

Direkt efter skolan börjar jag jobba. Jobbar till stängning idag. Sen ska jag hem och sova. Behöver verkligen all sömn jag kan få denna helg känns det som. Jag hörde av någon att det ska snöa i helgen. Kan det stämma?!

puss

where beauty does matter



har sagt det förr, och jag säger det igen. snygg snyggare snyggast.

en dag med klassen

Nästan hela dagen har spenderats i Voxna med klassen. Vår geografilärare anordnade resan, och det blev en mycket trevlig dag! Innan vi åkte gick vi till ICA och handlade med oss lite fika. Extra mysigt i solen! nu är jag hemma. ska väg och jobba klockan fyra. känns faktiskt inte så jobbigt att behöva jobba ikväll. Fast jag missar ju Idol :/ DET är tråkigt..

Det blir en stressig helg. och veckan efter helgen blir inte mindre stressig.. tre prov och antagligen engelska muntliga. men det är bara att bita ihop. för nästa helg blir det en massa shopping! wihooo :)

jag älskar förresten Bonnie Raitt - Have a heart nu.

jackångest

jag letar höst/vinter jacka. eller varför inte en höst jacka och en vinter jacka. jag har några som jag kikat in men det är ju hur svårt som helst att välja. jag vill ha alla! men det går ju tyvärr inte..

idag slutade jag tidigt. riktigt skönt att cykla hem i detta underbara väder! Känns nästan som sommaren är påväg tillbaka. Nå, vad händer idag? Jo, det är snart dags för middag och efter middagen ska jag ut och köra lite med mamma och efter det ska jag sitta framför tvn tills jag inte orkar sitta där något mer. en riktig segdag.

later!

omelett och skoljoggen

så börjar min morgon. jag sitter hemma nu och äter ägg, ska snart packa väskan och cykla till skolan med Alice. Då väntar skoljoggen. en sträcka på 5 km skall springas eller gå. jag ska gå. orkar inte ut och springa nu på morgon. pju.

sen  har jag bara engelska och franska kvar, innan jag slutar för dagen. på engelskan håller vi på med muntligt test, två och två. jag hoppas att jag får göra idag, så har jag det gjort. sen har vi franskan, och då ska jag kunna hundra tusen miljarder ord, och jag kan dom inte. hoppas hon inte förhör mig. Ja, det är ungefär min dag. Då vet ni!

nu närmar sig skräckhelgen.. jag ska jobba så mycket att jag knappt vågar tänka på det. jag ska inte tänka på det.

brådis

hälsningar Marcus. det förra inlägget alltså. så kan det gå om man glömmer att logga ur.

lång dag, även idag. slutade skolan 15.25 och då var det bara att cykla som sjutton upp till salong självfallet där jag hade klipptid 15.30. Jag kom i tid iallafall, och Madde klippte mina toppar och man ser typ ingen skillnad. himla bra. jag har börjat småtröttna på det korta håret.

Marcus undrar om jag skriver snälla saker om honom just nu så jag kan ju skriva något snällt så han blir glad. jag skulle kunna skriva hundra miljarder saker men jag nöjer mig med en grej eller så. Marcus är söt. både när han sover och när han är vaken.

nu måste jag springa så jag hinner med bussen. natti natti!

hihihi

Marcus är ganska coool :)


dagens vill ha

 JAG VILLLLLLLLLL HA DENNA KLÄNNING! VARFÖR ÄR ALLT ALLTID SLUT NÄR JAG SKA BESTÄLLA?! s u c k . .

alla dessa måndagar

dagen har varit fullspäckad! började dagen 08.05 med engelska. slutade dagen med körkortsteori i två timmar från 16.00. Efter skolan gick jag till badet och lekte i bassängen med Marie. Blev massa bastning också. Så himla skönt.

imorgon ska jag äntligen klippa mig. men såg i min almanacka att jag gjort en liten miss. jag slutar nämligen 16.35 och har beställt klipptid 16.30 :o himls typiskt. måste cykla till självfallet imorn så fort jag kan och fråga om jag kan komma lite senare. hoppas, hoppas, hoppas! orkar verkligen inte vänta längre nu.

jag satt alldeles nyss och åt med mor och far och vi pratade jobb. mitt jobb. ja, om det kära gatuköket. hur som helst, jag kom att tänka på att jag tagit på mig väldigt mycket jobb framöver. Jonas skickade sms idag och frågade om jag kunde ta ett av hans pass, och såklart ställer man upp. kanske inte borde gjort det.. räknade fram att jag kommer jobba 52 timmar i oktober. visst, det kanske inte låter så mycket, men tillsammans med skolan och fotbollen blir det mycket. alldeles för mycket! efter jul blir det ändring. ska försöka att hålla mig till varannan helg då. så får det blir!

plugga franska. plugga franska. plugga franska.


dagens vill ha


snygg snyggare snyggast.

nu blir det middag med Mamma pappa Jennie Henrik Peter och Ida.
sen ska jag leka med Marcus! .. det är förresten jättefint väder här! 29 degrees. typ

we love to scare each other to death.

det är lördagkväll och jag lyssnar på status quo. framåt 21.00 går bilen mot Anders stuga där barnhemmet visas. jag har inte riktigt lyckats intyga mig själv att jag klarar det här. såhär. anders stuga är läskig. filmen barnhemmet är läskig. sen att det spökar i stugan på riktigt (ja, jag tror på spöken) gör inte saken bättre. huh.. hur skall detta sluta?

matchen idag gick inte riktigt som vi tänkt oss. eller, ja, vi vann inte. 3-1 blev det. himla taskig och dålig domare hade vi. och ja, jag vet att man aldrig kan skylla förlusten på domaren men denna domare gav motståndare straff, hundraelva frisparkar och så fort dom gav ifrån sig ett pip var han där och viftade. men men.. nu är vi tillbaka i fyran. känns faktiskt inte helt fel det heller. jag tror vi kommer ha roligare där :)

och en sak till: j a g v i l l s h o p p a.


drömjacka nr:1



Jag dör. denna är nästan ännu snyggare än den andra från topshop. jag vill ha båda egentligen. ingen idé jag suktar efter dom ens.. dom är slut. har varit slut länge. och jag vill ge upp mitt letande efter en fuskpälsjacka.

choklad, en bra frukost?

idag är det match. sista matchen för säsongen. vi har redan åkt ur trean men vi ska vinna ändå! jag ska snart gå ner och äta frukost sen kommer dom och hämtar upp mig i Alfta, sen är det raka vägen mot Enånger!

igår var det hockey i Alfta. himla farlig sport ändå.. Marcus började med att förklara reglerna för mig så det blev en aning roligare att titta. Alfta spöade Hofors. Och det förekom väldigt mycket bråk på plan. men det hör ju till.

det ligger en marabou chokladkaka bredvid mig. det vattnas i munnen, men jag försöker att inte titta på den allt för mycket. ingen bra start på dagen att trcka i sig massa choklad. nej, nu går jag ner och äter någo riktigt.

önska oss lycka till idag! :)


Angelina och Ashley

är numera bästa vänner. så kan det gå!


   

(detta är resultatet av Elsas och min uppgift på dagens lektion i foto A. är vi inte ursnygga?)

hostmedicin som smakar lakrits

host host host host... detta blir min död känns det som. jag låg i sängen och kollade på top model då mamma plötsligt kommer inspringandes med hostmedicin. nästan det äckligaste jag smakat. mamma tyckte det var gott! iallafall. hade träning tidigare ikväll och eftersom jag inte är helt hundra än, var mina planer att ta det lugnt. men det går ju inte så bra att ta det lugnt när tränaren bestämmer att vi ska spela match mot p-15. hoppas verkligen jag är fit for fight på lördag. vill inte missa sista matchen. Per pratade om lite pizza eller något annat gott efter matchen. Vore inte helt fel om han frågar mig!

det börjar verkligen bli riktig höst ute nu. och jag längtar så tills man ska köpa ny vinterjacka!
nu är det lyxfällan på tv. dags att slita sig från datorn, med andra ord.
Natti natti! (:

v i l l s o v a

morrn morrn! jag befinner mig just nu på skolan. har haft en halvtimmes franska på morgon och nästa lektion börjar 9.35. kan det vara Geografi vi har som andra lektion? hur som helst, nästa torsdag åker hela klassen till voxna med Borg! Det kan ju bli spännande. Dock vet jag inte riktigt vad vi ska göra där.. än.

sitter och kollar på väskar på internet nu. vill så gärna ha en friis&co! och en till sak jag gärna vill är att gå hem. seriöst. jag pallar inte denna dag. huuuuuur lång som helst. sega lektioner och äcklig mat. det ni!

puss

Bonne nuit!

precis hemkommen från alfta ishall. jag förstår verkligen inte hockey. Men eftersom Marcus skulle hem och se fotboll på tv så stannade vi inte hela matchen. det är sjukt långa matcher i hockey också. mina klasskompisar åkte på utvisningar också. det ska dom få höra imorgon!

imorgon är det mördardagen i skolan. går till 16.05! men snart är det helg iallafall. och jag är ledig heeela helgen :) bara en match att spela på lördag. jag som tänkte att jag skulle åka till Gävle och shoppa lite. det kommer alltid något i vägen!

godnatt gott folk! :)


helgens bravader

  
 

kameran som tog alla bilder i helgen följde med hem till Elin så detta är alla bilder jag har att komma med. alla bilder som visas här nu är tagna med min mobil. inte så bra bilder, på inte så nyktra människor. typ. färgen på skorna är helt fel men ni ser ju på ett ungefär hur höga dom är. jag kan definitivt inte gå i dom! men som sagt, träning ger färdighet!

10.22


back on track

Mitt internet hemma har tagit semester, eller något i den stilen. det funkar iallafall inte alls. förhoppningsvis har pappsen fixat det tills jag kommer hem idag. nu sitter jag på skolan. eller i arken, för att vara exakt. har individuella val. alltså, fotografisk bild A. Vi har varit ute och fotat hela morgonen. fick endel snygga bilder.

igår fick jag mina rosa skor förresten! och hur snygg dom är i verkligheten kan jag itne förklara, så jag ska låta bli. bild kommer så fort mitt internet och jag är tillsammans igen!

hörs senare :)

Fiesta!

Här sitter jag, nästan helt klar inför kvällen. Marcus Peter och Jens kommer vilken sekund som helst. Sen kommer Elin Erika Sara Jens och Michelle också. Sen bär det iväg till tranan. Detta blir nog en riktigt bra kväll :) Bilder från kvällen kommer upp imorgon! ha en bra lördagkväll allesammans ♥

Kilafors vs Edsbyn

vad säger man. att få ett mål bortdömt och därmed förlora med 1-2 är inte kul.

var in på fashionstars blogg och tänkte att jag, som henne, skulle skriva sju sanningar om mig själv. jag vet inte varför jag gör det. men jag gör det iallafall. jag utmanar alla andra att också göra det. bara för att. liksom.
1. vi börjar med en liten sanning om att jag älskar skor. himla mycket. har flera par jag aldrig använt. dom bara står där och ser söta ut!
2.  sen då... jag drömmer om att kunna tala franska flytande. och jobba i frankrike sen också.
3. min favorit maträtt är raggmunk.
4. jag har kusiner jag inte kommer ihåg utseendet på, samt inte snackat med på hundra år. typ
5. ibland tycker jag till och med att det är kul att jobba på Pelles (!!!!!!!!!!!!!).
6. hm.. nu börjar det bli svårt här. jag och några kompisar var sååååå nära att bli hemskickad från Spanien när vi var där på klassresa.
7. för tre år sedan var jag bland dom 12 bästa 91orna i Sverige, på bandy.

så! det var väl intressant. oja. himla nöjd. nu ska jag städa mitt rum om jag ska våga ta hit folk ikväll.
solong.

hello friday

har precis slängt i mig lite nudlar, så snart är jag redo för fem timmars arbete. ska bara skriva ett litet inlägg först. Mjuka material var jätteroligt. vi fick sitta och beställa massa pärlor, eftersom vi valt att arbeta med det dom första lektionerna. så nästa fredag ska vi minsann bygga armband, halsband, ringar och jag vet inte allt! :)

sitter och lyssnar på wham - wake me up before you go-go. superskön låt, verkligen! nu måste jag nog börja packa lite och hoppa på cykeln! efter en tuff dag i skolan, samt en eftermiddag/kväll full av jobb blir det massa myyys med M.

 
min teckning till grupparbetet i naturkunskap. Elsa tyckte jag ritade fult. och sen en fiiiin bild på mina vänner! dom e go

äntligen helg!

pjuu... sitter på skolan och väntar på att min sista lektion, mjuka material, ska börja. alla mina vänner är hemma och gör något annat. känner mig en aning ensam, och en aning duktig som faktiskt stannat! har varit en lugn dag. någongång vi tolv-tiden gick jag och Elin till centrum och tog en fika. nybakad morotskaka. satt inte helt fel! och min läxa i italienska gick bra den med. himla tur för mig!

hm, kanske att man borde gå till Maggan och fråga om hon mäjligtvis kan börja lektionen liiite tidigare..nu kom Elsa :D tjohooo! jag är inte ensam.



today


thevoice

fortfarande min räddning på morgon. jag tog sovmorgon idag. kände att jag behövde sova ut lite. vad jag missade på lektionen får jag ta itu med senare. börjar 09.55 med naturkunskap istället :)

det är så skön stämning på skolan när det är fredag. alla är så glada och lyckliga över att det äntligen är helg! så borde det vara varenda dag! slutar som sagt fyra idag och börjar jobba klockan fem. så ingen höjdar fredag för mig direkt....

come ti chiami?

ja. nu kan jag snart alla dessa italienska ord jag ska kunna till imorgon. det är verkligen hur många som helst. tur att jag har ett litet hål imorgon innan lektionen, så jag kan öva det sista. imorgon går jag lång dag. närmare bestämt till 16.05 och jag är inte helt ute och cyklar när jag säger att sista lektionen kommer gå ut på en massa massa snack om spanienresan, som vår lärare samt några elever varit på? trodde väl inte det. direkt efter skolan blir det jobb. hard work work!

nu blir det en flaska vatten, hopp ner i sängen och sex and the city. det är grejjer det!

Vi hörs imorgon :) Bonne nuit!

klassens dag.

  
 
har glömt ladda upp bilder sen klassens dag. alla samhällare i tvåan åkte
till Katarinas stuga. vi lekte lekar, lagade god mat och fikade. dekorationen
fick jag Alice Julia Lisa och Michaela ta hand om. vi blev väldigt nöjda!

degree of cold.

Det är vinter, hörrni. ja, iallafall något liknande. jag höll på att frysa ihjäl idag. nu är det nog ändå dags att packa in sommarskorna i garderoben och plocka fram höst/vinter skorna. men känns det inte lite tidigt att börja använda stövlar?

Dagen började med franska. En gammal elev till min lärare kom och berättade om att flytta utomlands och jobba. hon pratade franska nästan hela tiden, i ca 30 minuter. Helt sjukt vad bra det låter. jag vill också bli så duktig. tyvärr förstod jag inte allt som sas, men det var bara att skratta lite lätt och nicka på huvudet när läraren gjorde det ;) Sedan tog klassen bussen till Ovanåker och kyrkan. Präst-Lena berättade en massa saker och vi drack festis och åt mumsmums. Under matten spelade vi spel, och dagen avslutades med 40 minuter italienska. En helt okej dag. nu vet ni vilka ämnen jag hade idag också. skön info sådär.

Jag borde plugga italienska nu. har läxor att göra till imorgon. jag borde städa rummet också. och göra mat. gosh, det är så mycket man borde. och i helgen blir det alldeles för mycket Pelles. så kan det gå.

later.

dagens köp


Äntligen! nu är dom beställda. jag älskar dom redan!

dagens


jackan skulle sitta perfekt på mig idag. och resten av alla dagar för den delen. idag ska klassen till kyrkan i ovanåker och lära oss mer om kristendomen. jag hade hellre stannat hemma i sängen. men det är bara att gilla läget. godmorgon!

10 september

två månader. och många mer skall det bli!


jag är lycklig nu.


tres bien.

jag hittade en gammal kavaj. svart. oversize. lite för mycket oversize kanske. men helt underbar. lite nål och tråd så ska den bli min nya höstjacka. bild kommer när den är klar. nu fattas bara det låånga håret jag önskar mig. trots det ska jag gå och beställa klipptid imorgon. det behövs lite toppning här och där har jag märkt.

idag efter skolan, tog jag bussen hem till Marcus. vi såg det nya avsnittet av Gossip Girl. himla synd att alla avsnitt inte kommer ut samtidigt! jag dör av längtan. vill ha tisdag hela veckan :)

såhär. vi läser en bok med skolan. korpens sång. hur som helst, den är snart utläst och jag vill ha en ny bok att läsa. kan inte någon snäll själ ge bra boktips! jag vill läsa en riktigt bra bok för en gångs skull. sist jag läste en riktigt bra bok var... säkert förra året! så kom med tips. merci merci.

nu måste jag sova! natti


tres bien.

jag hittade en gammal kavaj. svart. oversize. lite för mycket oversize kanske. men helt underbar. lite nål och tråd så ska den bli min nya höstjacka. bild kommer när den är klar. nu fattas bara det låånga håret jag önskar mig. trots det ska jag gå och beställa klipptid imorgon. det behövs lite toppning här och där har jag märkt.

idag efter skolan, tog jag bussen hem till Marcus. vi såg det nya avsnittet av Gossip Girl. himla synd att alla avsnitt inte kommer ut samtidigt! jag dör av längtan. vill ha tisdag hela veckan :)

såhär. vi läser en bok med skolan. korpens sång. hur som helst, den är snart utläst och jag vill ha en ny bok att läsa. kan inte någon snäll själ ge bra boktips! jag vill läsa en riktigt bra bok för en gångs skull. sist jag läste en riktigt bra bok var... säkert förra året! så kom med tips. merci merci.

nu måste jag sova! natti


tänk om...


 
snygg, snyggare, snyggast.. skorna. och håret. och kavajen. så himla rätt!

dagens låt

Jack Johnson - Sleep through the static

Who needs sleep when we've got love?
Who needs keys when we've got clubs?
Who needs please when we've got guns?
Who needs peace when we've gone above
But beyond where we should have gone?
We went beyond where we should have gone..

Aktivitetsdag!

Idag var det den populära aktivitetsdagen på skolan. språk och kultur slogs ihop, och vi som skulle vara tolv egentligen slutade i en grupp på fem personer. ja, ungefär så populär är denna dagen. vi gjorde vårat bästa och gav gärnet i nästan alla tävlingar. vi tog rekord i fotbollsbasket där ett tag, låg delad etta i kubb, osv osv.. men när det började närma sig brännboll tog vi vårt pick och pack och gick hem. vem vill spela brännboll med ett lag på fem personer? precis.

17.30 är det fotbollsträning. i regnväret. jag hatar svenskt väder. på vintern är det slask, på våren är det kallt, på sommaren är det molningt och på hösten är det regn. var är solen alla dessa dagar?

mer senare. nu ska jag se ett avsnitt av sex and the city.
puss

Linnéas dagens måste-ha!


lång dag på voxgym

börjar om ungefär 30 minuter. slutar om ungefär 10000 år. nejdå, men jag går himla länge idag. slutar inte förrän 18.00 :o visserligen har jag valt sista lektionen, som är körkortsteori, själv men det låter liite maffigt att vara i skolan hela dagen. när jag slutar är det full rulle rakt ner till ön. har nämligen fotbollsträning en halvtimme efter jag slutat. stress!

thevoice.se är världens bästa på morgon. a så ni vet.
ha en trevlig dag i skolan, jobbet, eller om ni är hemma, utomlands... whatever!
:) puss

Godmorgon!

ställde klockan på 12.09 så jag inte skulle sova för länge. men när jag vaknade, av mig själv, 10.30 kom jag på att jag aldrig sover längre än till 11.00 iallafall. någonsin. är det någon som är dålig på att sova länge så är det jag! trots att vi kom hem framåt halv tre - tre inatt är jag superpigg nu och vill ut på stan och shoppa direkt! Men min syster ligger såklart och sover fortfarande. hon därimot, hon kan sova länge!

det gick iallafall jättebra att jobba igår. the poppers, the boppers... ja, något sånt var gästande band och dom drog skapligt med folk kan man säga. och ikväll blir det mer sägs det. pjuu.. låt kvällen gå fort! blev erbjuden att jobba nästa helg med, då filmen småstadsliv har premiär, och efterfesten som har temat 70-tal (?) hålls på renen. men vem har match dagen efter? jo, jag. så himla typiskt!

nu ska jag slå på tvn och äta upp min yougurt. have a nice day!

finally

Jag undrar hur många år och minuter, timmar och dagar man spenderar på att vänta. som nu. Alice väntar på att regnet ska sluta, och jag väntar på att Marcus ska sluta sin lektion så vi kan åka och köpa sushi.

fast nu hinner jag inte skriva mer. alice och jag ska gå till ica.
trevlig fredaag


every little thing

jag borde plugga italienska. har läxa tills imorgon. men som alltid skjuter jag upp det liiiiite lite grann och gör den senare ikväll. och senare ikväll brukar även ibland bli imorgonbitti. men det viktigaste är väl ändå att den görs? och den brukar bli gjord. sådetså.

igår kom nya avsnitten av gossip girl ut. det är den bästa serien i världen! ja, så är det. jag tycker det är så roligt att ha en serie att följa. man har liksom något att längta till. tråkigt är väl det att det kommer ett avsnitt i veckan. så imellan där kör jag satc-maraton. och det gillar jag också! Jesper kom och hämtade upp mig och Marcus igårkväll, och vi for vidare till hemköp där vi köpte gurka morötter och dip. sen åkte vi vidare till Micka där vi kollade på Gossip girl :)

puss

mitt intresse för LPskivor

förut lyssnade jag alltid på cdskivor. kunde inte vara utan musik. visst, det kan jag knappt nu heller. men nu lyssnar man alltid på datorn. och sen jag upptäckte LPspelaren här hemma har den inte fått vila många timmar om dagen. jag älskar att lyssna på LPskivor. med LP blir musiken riktig! Marcus har lovat mig att vi ska gå på vinylaffären i Alfta någon lördag och kolla lite på skivor där. Farbron som äger det både köper och säljer skivor, tydligen. Än så länge får jag nöja mig med second hand och så. och idag gjorde jag världens kap. för två guldpengar fick jag en LP med Michael Jackson, och en med Alphaville. Men min favorit, eller mina favoriter är ändå pappas gamla Elvis-samling. Den är underbar. sex skivor i en vacker Elviskartong.

   
  

skivornas omslag. visst är dom snygga?


skolan är ett heltidsjobb!

huh. hemma från skolan. har hunnit äta lite yougurt, för om ca fem minuter måste jag cykla vidare mot ön. har träning idag klockan fem. blir lite småstressigt. och idag fick jag reda på att min körkortsteori började igår? inte så smart att missa första lektionen. men eftersom vår klass inte var på skolan något igår var det omöjligt för mig och resten i min klass som har lektionen, att veta. nästa måndag ska jag vara där! varje måndag från och med nu lär bli roligt. börjar 08.05 och slutar 18.00!

nu ska jag packa och cykla ner på ön.

imorgon slutar jag 12.20
det är niiiice.

puss

klassens dag!

idag hade alla sammhällstvåor någon typ av aktivitetsdag i.... skogen? ja, herregud vart var vi? någonstans vid timsbo och elin. ungefär. det var jätteroligt! vi grillade, lekte lekar, fikade osv osv.. :) något som borde hända oftare!

efter skolan åkte jag elsa marie och elin till åsenvägen och färgade håret på pelsy. hann inte se resultatet eftersom maten här hemma kallade, och maten är viktig innan träning. ja, fotbollsträning 18.30. hoppas hoppas vi får våra lagtröjor. en aning sena, men bättre sent än aldrig!

ikväll efter träningen blir det massa läsning. kanske att det blir ett bad också. och imorgon måste jag till badet. basta, sola, simma, äta frukt och basta ännu mer. det var ju fruktansvärt länge sedan jag var där =)

puss!

RSS 2.0