Full kareta.

okej. allt är kanon. vädret, människorna, humöret. come on, låt inget förstöra detta! som grädden på moset fick jag min iPhone idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YESSSSSS, världens gladaste. steksnygg är den också, så nu kan ni ju förvänta er en hel del bilder imorgon. SOM det ska knäppas ikväll. ah, nu vill jag till Marie och sprätta den första. GRR

taskig update på senaste men som jag njuter av livet.
att jag fick IG på matteprovet idag är ett minne blott!
vi ses i dimman.


pengar hit och pengar dit

först vill jag börja med två meddelanden!

1. Elsa, jag har fört över pengarna! kolla med din far så det gått rätt till.

2. Micka, läser du detta så ta med min kjol till skolan imorgon!

så.

nu är äntligen hela Nerjaresan betald. allt gick på ca 2500. och då bor vi ändå i typ världens grymmaste lägenhet. nä, kanske inte världens med ja ni fattar. den är GRYM. jacuzzi och bar på takterassen. det lär bli lagomt coolt. längtar

ja, idag efter skolan gick jag och Alice och åt glass i solen. jag älskar att äta glass i solen. fattar inte dom som inte vill hänga med när man frågar. skippa dieten vettja. det är sommar och sol ute, vilket betyder att man ska njuta. och det gör man bäst med en glass. hö-hö.. nåväl. annars har skoldagen varit piss, rent ut sagt. jag ville skjuta mig själv där ett tag men tog mig i kragen och sa "nej Linnéa, stay positive." och så gjorde jag det.

träning ikväll. och som jag måste jobba på min kondition. helt sjukt. den går snart i konkurs. ja, då kör vi fylla imorgon på det. eller vad säger ni? det lär vara det bästa. nääääää nu ballar jag ur

måste göra nå
städa rummet kanske
eller plugga. det vore fint!

no work today

sköön dag. började med en lite sovmorgon och sedan åkte jag och Alice till skolan och pluggade det sista inför provet vi hade i språkkunskap. efter provet gick vi till sfi och hälsade på där. spännande! faktiskt.

efter skolan åkte jag och Marcus till alfta en sväng. men jag åkte hem tidigt eftersom jag har fotbollsträning på grääääääääs idag! woho. skönt. och ikväll ska jag plugga plugga och åter plugga.. inte nådig den där skolan, inte

min mobil hade inte kommit idag heller.. typiskt. imorn MÅSTE den komma
längtar ihjäl mig.
och på torsdag är det sista april. b-e-a-utiful!

hörs senare.

bloody monday

och det är klart jag har jobbat idag också. den nya ägaren var där en sväng och han verkade jättetrevlig! ska snacka lite med honom så kanske jag får jobba kvar ett tag till. fram till sommaren eller något.

gjorde matteprov direkt när jag slutade på omprovstiden. sög rumpa och jag hoppade säkert över 1000 uppgifter. åh jag blir så arg. jag kunde det ju igårkväll. och imorgon har jag prov i språkkunskap. inte taggad. näe, alldeles för mycket i skolan just nu.

jag var även och hämtade ut mitt körkort idag efter skolan! KÖÖÖNG. känns skönt att ha det i handen.
Pelles tar död på min rygg och jag kör med tråkig uppdatering. blir spikmattan ikväll med.

en rolig grej är att vi har bokat hemresa på Nerja!  och en till rolig grej är väl att vi får studiebidrag på torsdag. eller nå

nu väntar jag bara på min nya mobil.... den borde komma vilken dag som helst.. GRRRRR


fuck off

mörbultad. slutkörd. pigg är det sista jag är. har stått i ett jävla stekhus sedan klockan ett idag utan rast. folket har bara vällt in. åh. kan inte alla ha en egen jävla mjukglassmaskin hemma istället? orkar inge mer. imorgon ska jag jobba med nya ägaren också. Elin säger att han inte kan svenska. nähä, teckenspråk då eller? det är jag köng på.

nu har jag tryckt i mig kycklingspett framför tvn. mamma är världens bästa och städare mitt rum för det ser förjävligt ut. hon tycker synd om mig för jag har jobbat så länge idag. naaw.

nu ska jag duscha, sen blir det att ligga 1000 år på spikmattan.

och btw, festen igår var grym! även om det ballade ur lite väl mycket där ett tag när vi fick för oss att bränna bibel. haha! vi satt ett gäng runt bibeln mitt på gräsmattan. tände eld på den och sjöng högt "han har öppnat pärleporten, så att jag kan komma in. genom blodet har han frälst mig och bevarat mig som sin." jag vet inte riktigt om det var därför, men senare på kvällen försvann ALLAS solglasögon. kan vara gud som straffade oss, eller så var det en jävla tjuv på festen.

Godnatt!

jag älskar lördagar.

idag har vi match. första matchen jag spelar på gräs! Woho. fan va nice. ska åka om en halvtimme så jag har precis ätit frukost. ägg och sallad. GRR

ikväll blir det summerpartiii på Åsenvägen. vilket perfekt väder vi fick! alldeles lycklig

det som skrämmer mig liiiite, trots det fina vädret och det bra humöret, är att jag har tre prov på måndag. TRE!!!! och inte pluggat riktigt till ett enda. men jag förösker att inte tänka på det. lättast så. och nu har jag fått mitt kööörkort! DET e nice.

igår efter skolan var jag elsa alice elin och marie till Bollnäs en sväng. köpte ett par jeans och puder. och godis från Biggans. Mais biensûr! och en sak jag undrar. varför får man hicka? jag har haft hicka minst tre gånger om dagen de senaste dagarna. jag hatar hicka.

aja, HERRÅ

nu: blåbärste.

igår var vi som sagt till Stockholm och spelade trippelboll final. Jag Alice och Elsa i samma bil. med världens bästa skiva. och har vi inte sett allt som hör till stockholm förut har vi iallafall gjort det nu! men ja, då fick vi några felkörningar på köpet. men det har väl ingen dött av.

har sovmorgon idag så egentligen skulle jag kunna ligga och sova. men lyssna på detta... Alice och jag tänkte åka till skolan tidigare för att plugga! woho! vuxenpoäng till oss.

fint väder ser det ut att bli också.
är det något jag gillar är det fint väder.

idag efter skolan blir det kanske en trip till Bollnäs. och sen ska jag svänga förbi Elvéns. och ikväll... hard work.

men imorgon blir det annat. fan va jag é taggad

mehn...

jag vill skrika. men jag får ingen luft.

plåtningen, eller vad sjutton man kan kalla det, gick bra. eller ja, fick massvis med kort men knappast att man hittar 7 bra kort bland de där. aja, var himla roligt iallafall! tog helkroppsbilder, vilket jag dissar direkt, sen knäppte vi porträtt och fine art. de såg däremot fina ut! sen blev det en naken ryggbild. han gillade min midja och trodde det skulle bli kanon. high five. nu vill jag bara dö eller något. inte för plåtningen, för den var SKOJ, utan jag är världens dödaste människa och allt är svart och jag vill sova i en vecka och jag vill inte tänka på sommaren och jag vill inte gråta för fan vilken löjlig människa jag är. haha, lite komiskt är allt ändå. eller nä. förresten. fan

ah, imorn ska jag köra till Stockholm för första gången i mitt liv. kommer garanterat köra vilse eller krocka eller något annat. har iallafall bränt en bra skiva. hoppas på sol. vi ska spela trippelbollfinal, ifall ni undrade.

Godnatt

onsdag

Greeeeeeeeeat. nu har vi varit och fixat så vi har skolans bil imorgon till Stockholm. trippelboll på G!
jag sitter och gör skiva nu. GRR. den blir itne att leka med kan jag tala om. Alice och Elsa, känn peppet!


nu ska alice och jag åka och bli plåtad. haha
Tja

Godmorgon!

igårkväll jobbade jag stängning med Alice. gick überfort för oss att stänga. I like that. vi fick hjälp av Olle och Erik också, eftersom de skulle skjutsa hem oss när vi slutat. vi var inte taggade på att gå. nejnej. när vi var påväg hem ringer Elsa så vi åker och hämtar upp henne och sedan blir det lite kaffedrickning hos Erik innan vi åker hem. en trevlig tisdagkväll.

apropå trevligt, så ikväll ska Alice och jag fotas. vi har dock inte kommit på något coolt tema eller så än. vi får jobba på det under dagen. nu ska jag gå och föna håret och sedan bege mig mot skolan. kort dag idag! pump it


En helg i Stockholm med er.

 
Ida & Rosis på G! .. och showartister på Golden Hits.
 
Här får Elin och jag en varsin Elvis. En romantisk och en brutal.
 
Alice körde mest på Pumpt it! Och sen kom snoddas.. klockren.

Måndag.

hemma från stockholm och första dagen efter lovet är avklarad.

Stockholm i helgen var grymt! Golden Hits var så förbannat bra. haha! Och platserna, dom fick vi.

har bilder men dom kommer senare för nu ska jag gå och äta och sedan sticka och jobba en sväng. åh, det händer något hela tiden. så jädra skönt. orkar inte sitta ner nu och få tid över till att tänka på det som kommer att hända..

solen skiner också! wohoo
update later.

kan någon svara på detta!

jag skulle skicka in pappret till vägverket för att få mitt körkort. och då måste man ju skriva sin namnteckning.

okej, så jag gjorde det.
den blev skitful!

skrev den på ett papper bredvid direkt efter och den blev skitsnygg.
VARFÖR ÄR DET SÅ?

varför blir namnteckningen så ful när det är något viktigt?

min helg.

 
 
Elin och jag delar rum i Stockholm. vi köper för mycket godis. föräter oss.
och då ser vi ut såhär. 


sen glömmer vi allt. rock'n roll. btw så har bilderna nått år på nacken.

hahaha 

SUNSHINE.

Goddag! eller God eftermiddag!

fyfan vilket underbart väder! Marcus och jag vaknade typ halv tolv idag och då gick vi ut med Oscar och spelade fotboll. sen var jag tvungen att åka hem för jag skulle knäppa kort till körkortet. när jag var klar på Elvéns svängde jag in till Alice och Jessika på Pelles och åt glass. and now i'm home. ska packa inför imorgon. då åker vi till Stockholm.

och det hände en rolig grej när jag var och knäppte kort på Elvéns. Han behövde en modell till ett nytt projekt han skulle starta.. så han frågade om jag var intresserad. haha, kan bli himla roligt så jag tackade ja! Ska höra om Alice också kan vara med så vi kan vara två :) vore grymt!

och ikväll blir det myspys med vin choklad och kex hos Jessika! alla tummar upp!

puss så länge

okej. då gör vi det.



nu ska jag och Alice åka och fixa det där sablans kortet till mitt körkort. Later!

En 12årings bekännelse.


Årets citat som Oscar, Marcus lillebror, kläckte ur sig i NY.

- Jag kanske inte har muskler på utsidan som syns men jag har på insidan. Det kallas självförtroende!

Morning.

blev ingen lugn kväll för mig igår som jag tänkt. istället åkte jag och hjälpte Alice stänga Pelles. fast vi tyckte att vi gjorde ett snyggt jobb såg vi att skyltar som lyste och att tvn var på, när vi åkte förbi senare. typiskt.

ungefär halv tio stod Alice inne i kylrummet och gjorde rent och jag stod och pratade med henne när jag plötsligt hör någon som ropar mitt namn lite tyst. jag kollade runt om mig men ingen där. jag hörde det en gång till och höll på skita byxan av mig. sen klampade Jens Erik Jossan och Oscar in och ville köpa glass! haha.. skapligt rädd jag blev där.

idag ska jag åka och knäppa kort till körkortet.
om jag orkar göra mig iordning. heheheh

15 april.

I lördags var vi på musikal i New York. vi såg The lion king och jag grät som bara den första scenen! sjukt bra. så Lisa, går den i London (ja, vad vet jag egentligen) så se den. det var den första musikalen jag sett i hela mitt liv! vilken rivstart. nu vill jag bara se fler och fler och fler. helst fler som the lion king.

sen på söndagen när vi skulle ut och äta middag skulle Marcus och jag gå ut lite senare än dom andra. så vi duschade och tänkte lägga oss och kolla på tv en sväng och sen vet jag inte riktigt vad som hände men när vi vaknade var det morgon. hopp, ingen middag där inte. direkt på frukosten istället. lite paff jag blev när jag vaknade.


nu har jag varit och solat, beställt tid för att färga håret, städa rummet och packat upp.
om en halvtimme börjar Du är vad du äter. sen ska jag se en film och sooooova.

vi flög från New York igår 17:20 ungefär, och flygresan tog ca 7 timmar. och jag sov heela vägen. okej, jag såg Marley and me sen somnade jag.. sen sov jag hela bilresan hem från stockholm och när vi kom till Alfta gick jag och Marcus upp för att sova ännu mer. och jag är fortfarande trött!!!


let's make some love at times square




I <3 NY

jaha, så var man hemma igen.. jag hade kunnat stanna föreeeevigt. att lämna en stad med sådan energi och komma hem hit känns lite som att dra en nitlott. faktiskt. jag hade så mycket hellre promenerat tillsammans med Marcus i Central Park med en cappucino från Starbucks i handen. varje dag! frihet. ja, man kände sig fri. I <3 NY

säkerhetskontrollen på deras flygplats blev en chock. okej, jag visste att det var hårt men inte stenhårt. man blev ju nervös när man skulle gå igenom passkontrollen. det kändes ungefär som att dom skulle kunna ta passet ställa sig upp och rikta en pistol mot en och skrika "TERRORIST". lite överdrivet där kanske men ja ni fattar. de skulle ta fingeravtryck av varenda finger, knäppa kort, man fick inte ha skorna på sig osv osv.. det tog tid. det gjorde det, minsann.

Marcus och jag hade ett grymt hotellrum. vi bodde på Hilton. 40 våningen. utsikt över Central Park. det kunde inte bli bättre. om jag vill tillbaka? jag hade inte tvekat en sekund.


Central Park


Underbar utsikt

(fler bilder kommer)


Adjö Sverige! A bientôt.


avskedsfika och panikpackning.

skitväder.

efter skolan idag tog jag marie alice och elin bilen och åkte till Bollnäs en sväng. började med att fika på Krokanen och sen gick jag och köpte nytt puder. sen åkte jag till systeryster och lånade en lämplig handväska som jag kan ha med mig. oh, lite svårt att fatta. imorgon åker vi. tjoho. New York, here we come.

ja, jag har påbörjat packningen nu och.. som alltid är det så jädra svårt att packa smart. jag är sämst på att packa. får ju inte ta med mig alltför mycket heller. hähä

nu kommer mamma snart hem med ett sånt där DUNDERstort påskägg som hon får varje år. i love it. tyvärr. eller ja, haha. det är ju gott men det brukar bli en heeeeeel del godis under påsken, tack vare det där jädra ägget. kanske lite tur att jag åker så slipper jag vara den enda som äter. liksom. äh, påsk är godistid. eller?

nu har jag nog bestämt mig ändå. säljer nog min iPhone.

onsdag.

att packa är inte alltid världens enklaste grej.
vill ha med mig alla skor och alla tröjor... utifall
men så funkar det ju inte.

Jennie och Peter är här. vi har fikat och ätit godis. inte lite heller
får bli tre promenader imorgon. hähä

packningen får fortsätta.. hela natten om det skulle bli så.
förhoppningsvis inte.

nu ska jag blänga vatten.
puss

so beautiful



och nu räknar jag inte längre dagar utan nu räknar jag timmar. Lovely friday

okej, godnatt..

nu har jag tränat 1.5 timme och när jag kom hem skrev jag klar engelskan. *klappar mig själv på axeln*

nu ska jag stå på spikmattan i ungefär tusen timmar och hoppas smärtan i vaderna försvinner.


sen ska jag äta en apelsin
dricka vatten
dra en djup suck
stänga ögonen
och sova

och provet idag kan ju ta sig någonstans.
LL
Less-Linnéa

let me see your true colours.


take me higher


sunshine!

det är tisdag. solen skiner. jag har körkort. på fredag åker jag till New York med <3
livet kunde inte vara bättre!

idag ska jag dra med mig tjejerna och äta glass! sen ska jag göra prov också.. översätta en text från latin till svenska. och ja, det blir väl en utmaning. nej, nu ska jag borsta tänderna och sen åka till skolan. Later! / LW

wanted.

min mamma är snäll. hon tjatade alldeles nyss att vi måste beställa från h&m. okejdå, inga problem för mig!


dagens problem.

Åh. nu funderar jag på att byta efternamn. jag är folkbokförd Vest men min familj har alltid stavat Westh. och detta blev ett problem när vi skulle till och från Frankrike i och med att de hade bokat i Westh men i mitt pass står det Vest. mejlade David som har hand om utlandspraktiken, och han hade redan bokat biljetten.. and guess what? i Westh. damn, bara jag inte måste stå där i Italien och försöka förklara att det uttalas lika och bla bla bla....

man kanske borde byta helt. haha
vägrar heta Vest. det är fult. West skulle funka.
fast jag har ju alltid varit Westh.
man kanske helt enkelt borde byta till något helt annat.... oh vilka problem jag har

HUALIGEN

och det underbara vädret.


Godmorgon!


en fråga bara

VAR ÄR SOLEN?

bestämde mig för att inte ta ballerina idag. det blir strumpor och skor... fan va trist.
nu ska jag härda denna vecka i skolan för på fredag smäller det. åh
då går planet mot New York! shake it

idag ska jag jobba också. jag som trodde jag gjort slut med Pelles för längesen. det blir inte många timmar denna månad men pengar är alltid pengar så någon dag hit och dit funkar väl. jag lär ju bli glad den 25 iallafall. yaya

possessing all the beauty, still hungry for more.


det är konstaterat. det är världens bästa partilåt.



söndag.

okej. träning om sisådär en timme. och hur längesen var det jag tränade? pinsamt längesen. så ja, den stora frågan inför kvällens träningspass blir; kommer Linnéa orka springa uppvärmningsrundan?

hmpf.

nåväl. imorse åkte jag och Elin till fullsborn och började steka pannkakor då Alice hör av sig och vill leka, så det var bara att hoppa in i minipolon och åka och hämta henne. sen åt vi pannkakor med glass och sirap, skrattade så vi nästan kräktes och sen totaldäckade vi i soffan. en alldeles härlig söndag.

och imorgon har vi matteprov.
ja, skjut mig då

dagen efter.

okej. lugn dag. väldigt lugn dag. jag och elin ska hyra film och vara fula.
gårdagen var kanon. vädret satt som smäck och Alice och jag tog ton.
btw. filmen är inte tillåten att visas, Malin! haha

nu ska jag åka och plocka upp my m8.

vårkänslor!

Elin jag och Marie har varit och ätit glass i solen idag. så himla mysigt. världens underbaraste väder. we like

ikväll blir det sommarfest. inga strumpor i skorna. det som gäller. smultronvin, glajjer och solsken. kan inte bli bättre! nu ska jag gå och fixa mig och lyssna på peppmusik :) grr. jag älskar livet.

förövrigt verkar alla tro att dom blivit glassar. så kan det gå

Herrå!


Lördag.

 
åh. vilket underbart väder. och vilket underbart humör. igår var jag och brudarna
ute och åkte hela dagen. och jag överdriver inte ens. haha. var till Bollnäs och
åt medan Alice hade körlektion sen åkte vi till Edsbyn och gick på UFmässan.
senare åkte vi till Mickis och myste. framåt halv tolv åkte jag Mickis och Muttan
till Maxim och kollade läget. nu sitter jag och äter vindruvor. ska nog ut en sväng.
senare tror jag att Elin och jag åker till Gästis på afternon tea med Mickis och Muttan.
:D Nice.

Living the dream

DET ÄR INGEN VANLIG DAG

FÖR LINNIE HAR FÅTT KÖRKORT!!!!!!!!!!!

DET NI.

SKA UT OCH GLIDA NU MED ELINS PARTIIIISKIVA. YAYA :D

Nationella prov

började skriva 10.00 och jag tyckte jag kom igång bra.. hade bestämt lunch med Jens Tesse Lina och Eve 12.00 och då hade jag skrivit 5 sidor men när jag kom tillbaka efter lunchen skrev jag om allt. och det blev inte bra. men jag orkar inte bry mig. det är snart sommarlov. ja, iallafall ganska snart. varför blir man alltid såhär innan lov? oh

när jag var klar kom Marcus och hämtade mig på skolan. fick rosor och allt av honom. skönt att träffa honom igen. men han skulle väg och klippa sig så jag stack till Bollnäs där pappa var och nu är jag hemma. har precis tryckt i mig alldeles för mycket pasta. men jag är helt knäpp efter veckan i Frankrike. har fått vitt bröd med nutella, chokladbröd och oboy varje morgon. till lunch har vi typ ätit grillad baguette med nutella i! näe, en vecka räckte gott och väl för mig. flera kilo choklad om dagen och aldrig göra nummer två. jag måste ta tag i mina problem. haha! 

i tisdags var vi på den största kyrkogård jag någonsin sett. där skulle jag vilja ligga begraven. bredvid Jim Morrison helst. man kan till och med få ett litet hus. check it out.

ps. jag har ätit sniglar!!!!!!!!!!!!!!!!!!


a little more action, please




pictures






Home sweet home

HEMMA I SVERIGE! ah. det har varit en helt underbar vecka i Frankrike. vet inte riktigt var jag ska börja. de fem första dagarna spenderades i familjen (familjerna, för mig) och de sista två i Paris. Lovely Paris.. jag började iallafall första natten hos Anaïs sen dagen efter åkte jag till Jessica. eller ja, vi åkte till någon annan eftersom vi skulle vara barnvakt åt Asmen, men SEN åkte vi till Jessica. fick nutella till frukost varje morgon so here i am. lite rundare än vanligt. fick följa med på kräkarfest på lördagen. alla killar på festen var bög och tjejerna var bisexuell. var man än kollade hånglade människor. killar med killar, tjejer med tjejer osv osv.. jag hittade iallafall Lena som jag hängde med hela kvällen. och vi skippade hånglet och så.. hon var en cool tjej. fast hon var inte bra på engelska så lite teckenspråk har även används.

I Paris sen har vi nog sett allt som känns sevärt. Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Sacre Ceour (stavning?), den nya Triumfbågen and you name it. såg ju även Mona Lisa. Och i tisdagskväll gick vi längs "glädjekvarteret". helt sjukt. coolt med Moulin Rouge men hemskt förövrigt. när vi kom och gick efter gatan var det ett gäng män med filmkameror och något stoooort bås och discokulor och ja, allt. de höll på spela in en film för Canal +.... och ja, där stod en bunt tjejer också. överallt satt också tjejer på parkbänkar och "jobbade".. tragiskt.

det har som sagt varit kanonkul men det är himla skönt att vara hemma. nu kan jag äntligen bajsa när jag vill. fan, har inte skitit riktigt på en vecka. och äntligen kan jag duscha riktigt. alla i Frankrike har badkar som man får sitta i. huh. och frukosten... äntligen slipper jag nutellan. borta bra men hemma bäst.

nu ska jag till skolan och göra nationella prov i svenska B.
hörs senare. kommer även bilder.
puss

RSS 2.0