dagens top fem


jack johnson - what you thought you need
leona lewis - footprints in the sand
aqualung - strange and beautiful
veronica maggio - dumpa mig
alicia keys - sure looks good to me

Alanya och jag.

Idag var det sista dagen i skolan för mig. Helt underbart! Har jobbat hårt nu de sista dagarna. Idag hade jag de två sista proven också. Naturkunskap och franska. Efter franskan letade jag upp Kenneth för lite betygsnack, och jag tror jag blev kär i honom. Det visade sig att mitt slutbetyg i historia A är MVG. Det känns riktigt skönt! jag ville krama sönder Kenneth men tog mig i kragen och tacka gudarna för att jag har öron, annars hade jag flinat runt. jag lovar. Efter skolan blev det mys i öjeparken med jordgubbar, och sedan ett sista farväl med kulglass från gatuköket.

Inatt åker jag. När jag kommer hem är det skolavslutning och sedan sommarlov!
Ett år känns helt plötsligt som en månad.
Ni får ha det så bra, för det ska jag ha!

A bientôt!

17.59

Min syster skrev alldeles nyss ett sms och berättade hur nära Turkiet verkligen är. Hon skrev att hon var avis också! Hade inte haft något emot att ha henne med. Men mamma och pappa är fina dom med. Apropå mamma så köpte jag en morsdagspresent idag. dock lite försenad, men bättre sent än aldrig. Hon kommer bli så glad! :D Jag har även varit på salong självfallet och färgat ögonfransarna. mycket bra inför resan! det är inte långt kvar nu alltså..

Idag lämnade jag in mitt sista arbete! sköööööönt. Bara franskaprovet och naturprovet imorgon kvar. bara och bara.. jag har en kväll på mig att lära mig 100000 franska glosor, ungefär. fast fan, det är det absolut sista jag gör i ettan så låt gå! nu kör vi.

19.00 - träning. och jag har sjukt ont i ryggen. så ni vet!

puss


10.34

En gång i tiden hade jag en favoritlåt. Jag hade totalt glömt bort den, tills igår. Då spelades den i radion på Pelles!Jag blev helt galet glad och höjde. Den är ju himla bra denna låt!

Bob Dylan - stuck in the middle with you

Well I don't know why I came here tonight.
I've got the feeling that something ain't right.
I'm so scared in case I fall off my chair,
and I'm wondering how I'll get down the stairs.

Clowns to the left of me!
Jokers to the right!
Here I am stuck in the middle with you.

Yes I'm stuck in the middle with you,
and I'm wondering what it is I should do.
It's so hard to keep this smile from my face.
Losing control yeah I'm all over the place.


vad fan hände?

ungefär så kan denna helg sumeras.

I fredags jobbade jag till halv åtta och när jag slutat hoppade jag på cykeln och trampade hemåt för att duscha och göra mig klar för kvällen. Pappa skjutsa mig till Jocke där alla var taggad! Kvällen var kul så länge den varade.

Igår vaknade jag och mådde inge vidare, och tanken på att jobba i åtta timmar dödade mig nästan. Men jag steg upp, duschade och åkte till jobbet. Åtta timmar gick väldigt fort, faktiskt. Elin och jag var själv från 11.00 - 13.00 så jag fick öva mig på att vara fram och ta beställningar. klockan blev 19.00 och jag slutade, cyklade hem och duschade. Senare var det melodifestivalen hos Sara. Jag gillar inte melodifestivalen. Jag hejade på piraterna, 75 cents och de som hängde tvätt. Dom var sötast!

Idag ska jag också jobba. Dock bara tre timmar. För klockan fem är det match i Ljusne!  Idag ska vi vinna tjejer! :)

09.32

Idag fick man bestämma om man skulle vara ledig eller inte. är man klar med essän stannar man såklart hemma, eller så gör man som elin - jobbar hemma, och skickar in den via rexnet (HOPPAS DU PLUGGAR NU ELIN). Jag åkte iallafall hit och bad Kenneth kolla igenom min essä en sista gång, och nu tänker jag inte lämna in för mer respons. lektionen är slut om ca 15 minuter. men jag slutar inte för det, nejdå. jag har franska 12.15 så jag ska sitta framför denna dator ett tag till. ska skriva klart min metatext under tiden jag väntar. det blir det sista jag gör innan helgen. Ska bli skitskönt med helg! Ikväll jobbar jag till halv åtta och så fort jag jobbat klart ska jag hem och göra mig klar inför kvällen. Den ser ut att bli fint väder också :) Great!

Nu ska jag skriva ut min essä och lämna in den till alla lärare. Sen ska jag aldrig mer tänka på den!

Have a nice day.


22.06

image38

nyshoppat. bikini till turkiet från h&m, 98 kr. Helt underbar om du frågar mig! T-shirt på rea på herravdelningen på h&m. också helt underbar. kolla in armarna, grr! Skorna är från skopunkten. 99 kr styck. jävla kap tänkte jag när jag beställde, och jävla skitskor blev min tanke idag när ena skon sprack. Jag ska ha en ny, sådetså!

16.14

När jag tittar ut genom fönstret ser jag en ganska halvblå himmel, en relativt grön gräsmatta och massa träd. i ett träd sitter en hackspett.

om en vecka kan jag kolla ut genom fönstret igen, och se en klarblå himmel, massvis med vackra blommor precis utanför fönstret, och havet.

kom nyss hem från skolan. det har varit en plågsam, men viktig, dag idag. mina ögon känns fyrkantiga så jag vet inte varför jag fortsätter plåga mig själv här framför skärmen. jag började iallafall skriva på metatexten idag, och det går framåt (tack och lov). jag räknar med att bli klar med den på måndag. likaså matten. då är jag helt fri på tisdagen för betygsnack. sen åker jag!

19.00 är det träning på ön så nu ska jag börja med maten. idag blir det omelett.
Au revoir!


Välkommen åter!


Jag har nu tagit mig i kragen och bestämt mig för att börja blogga, igen. Idag är det torsdag, vilket betyder lång dag i skolan men det betyder också att det är två veckor kvar i skolan, en för mig. Jag åker nämligen till Turkiet på tisdag och blir borta en vecka! Ska bli riktigt skönt kan jag tala om :) Bara ligga på stranden och inte tänka på något alls. När jag kommer hem är det onsdag och dagen därpå är det skoooooolavslutning! Hur underbart som helst!

Just nu sitter jag i skolan och pluggar med mina kära vänner, Elsa och Elin. Vi ska nämligen vara klara med en essä imorgon, och det är inte det roligaste att skriva en essä. faktiskt. Den ska handla om hållbar utveckling. Så ni vet. Nu måste jag återgå till plugget, men jag lovar att det kommer ett inlägg lite senare ;D

PUSS

RSS 2.0