äntligen arton år.


wanted.


drömmer fortfarande om dessa. funderar på att åka till gävle nästa helg och
shoppa lite (jag vet. jag ska spara spara spara till Frankrike och New York men
jag har ju faktiskt lite presentkort att handla upp..). så om dessa ligger i en kasse
när jag kommer hem, gör mig inget alls. dessa underbaringar och ett par anklejeans.
Allt jag ber om. det ni. nu ska jag sova. jag väntar ju fortfarande på att bli arton, vet ni.

..och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar.

åh. suck. arghhh. vet inte varför jag blir så eller varför jag reagerar så. varför varför varför. vad har hänt tidigare i mitt liv som fått mig att inbilla mig en massa saker så fort jag ser något och varför är det aldrig någon som berättar något för mig. kanske är det inte meningen. varför. ja det är frågan: varför.

imorgon blir du arton Linnéa. Come on! världens lyckligaste artonåring. kaanske

nästa VM-trupp är redo.

 
 
(Marie, Michaela och jag.)

090128

Godmorgon! jag har inte sovit såhär dåligt... på länge.. nej.. fy fabian för att vara trött.

skoldagen börjar med skridskor. om typ en timme. Marie och jag kör på proffsoutfit (?!). röd bandyjacka, gula VMstrumpor, våran sponsrade hjälm, och de mest perfekta klubborna. det kan nog inte bli dåligt, det här. det var så länge sedan jag åkte skridskor så det ska bli kul att åka. hoppas på spel hela timmen! kung. bilder kommer senare under dagen ;D

ett låttips såhär på onsdagsmorgonen.
Veronica Maggio - 17 år

I got soul but I'm not a soldier


Hela livet blir en helg!


nu vill jag att snön försvinner. vore så skönt att kunna gå ut
och ta en promenad utan att behöva frysa sönder tårna
och händerna och benen och allt ihop. ja, ni vet.

jag vill också att det ska bli torsdag för då ska fetta i mig
all tårta och äta vaniljbullar och öppna paket och njuta.
herregud. jag kommer ihåg när jag var mindre. typ 10.
då var det en evighet till min 18-års dag. nu är evigheten
ikapp mig. and i think i liiike it!

nu blir det sex and the city.
Hej hopp!

090127

What a day! åkte till skolan klockan åtta för att läsa klart engelskan och skriva in citat i svenska loggboken, så nu är det klappat och klart. skönt! sedan fortsatte vi med näringslivet i världen. och det var PANNKAKOR till lunch <3 efter det lite esperanto och sedan avslutades dagen med engelska. och när skolan var över hoppade jag på bussen mot Bollnäs och traskade upp till ABE trafikskolor.. men nu är jag hemma. skulle egentligen äta pannkakor nu med, men pappa tyckte vi skulle spara på pannkakor till en annan dag eftersom jag ätit det på skolan idag, så istället gör han våfflor! smart drag där, pappsen. haha

och nu är det två ynka dagar kvar. knappt det. EN OCH EN HALV DAGTILLS JAG BLIR ARTOOOON! ungefär

Ciao!


Love is stronger than Jesus


090125

Godmorgon! Igår var jag själv på Pelles från nio till stägning och jag är säker på att någon ropade på mig hela tiden (fast det var helt tomt där). sen lät det som folk smällde i dörrar också.. jag hör allt när jag är rädd. Robin kom in i sista minut och fick som uppdrag att äta alla korvar som var kvar. Han orkade dock inte alla.. vilket iofs var tur. de var ca 25 stycken. pju

nu sitter jag och dricker smoothie på yougurt banan och bär. börjar jobba 11.00 och idag har jag turen att få jobba med Alice! Och en sak till, det snöar HUR MYCKET SOM HELST. det är vitt överallt. jag som trodde våren var på väg (smart Linnie, det är bara januari....).

torsdag, torsdag, torsdag, torsdag..


be my escape.

Jag sitter inne på elgiganten och netonnet (och alla andra elektroniksidor) och tittar efter den perfekta mobiltelefonen. Så, någon som är sugen på att köpa min iPhone? haha..

jag hade tänkt tagit en promenad idag men vädret verkar inte vilja tillåta det. det regnar snö kan man säga. och samtidigt som jag sitter med mobilhemsidor uppe dregglar jag över kläder på nelly.com och ginatricot.se och skor på dinsko, bara för att jag har lovat mig själv att inte shoppa något denna månad. så kan det gå!

Igår när jag städat och låst Pelles gick jag mot trekanten för att fika med Alice Robin och Alex. Det blev en lite annorlunda variant av kladdkaka. vaniljvisp nutella och glass också, såklart. framåt halv tre kom Olle och Erik och hämtade upp mig och Alice och vi följde med på en liten leta-tall-tur? Surrade runt i skogarna i Ryggesbo, men vi hittade inget. inte ens ett djur. framåt fyra var vi hemma och då satt sängen bra kan jag tala om. nu ska jag gå och se till så denna helg tar slut (inte så brutalt som det låter dock). jag skulle helst av allt vilja sova tills.. torsdag?

 - Den smakar... mjöl?

confessions.

jag hade nog inte blivit glad. eller jo, glad åt dig. själv hade jag nog blivit ledsen
ledsen och tänka att "nej, inte igen". jag skulle önska att det inte var så länge
jag skulle inte ha så mycket att säga, men jag skulle iallafall säga


ja, jag skulle iallafall tycka något

It's friday.



Kan nog spelas 1000 gånger på högsta volum. man tröttnar inte.

090123

hemkommen från skolan. Maggan var borta så det blev inget mjuka material. provet i italienska gick bra och jag ska börja studera esperanto?! wish me good luck. kan bli spännande att studera ett konstgjort språk.

nåväl. ikväll skall jag jobba. med Alice och Josse, så det lär inte bli tråkigt iallafall. har hört rykten om bakning framåt kvällen med. Mums! Och imorgon kanske det blir Bollnäs med Elin (?) i hope so. Jag vill vill vill ha sex and the city filmen.

Nu skall jag slänga ihop en smoothie och lägga mig i sängen och kolla på tv fram till 16:20 då jag ska gå och hämta upp Josse, för att sedan promenera mot schekhuset. Känner på mig att det blir Let's dance-tittning ikväll ;)

Hejsvejs!

It's against the law, it was against the law.


wanted.


10 cm. svart. ÖPPEN TÅ. dagens vill-ha.
du hittar dessa på dinsko.se

äkta smärta.

Jag är riktigt ledsen. Ja, jag är faktiskt det. Idag tappade jag bort mina nycklar på skolan. jag som alltid har koll på dom! nycklarna var skit samma eftersom jag bara kan köpa nya, men nyckelringen. jag har faktiskt haft min kära nyckelring sen jag började sjuan (ja, den är lite rostig..), och jag har lovat mig själv att den ska hålla gymnasiet ut. tyvärr.. det blev inte så. detta kan ses som en aning inte-något-att-bli-ledsen-över MEN DET ÄR DET. tro mig

090122


dagen har jag spenderat med dessa två stjärnskott. vi bakade kladdkaka
och pratade om allt möjligt. var längesen jag skrattade så mycket! haha
prov i italienska idag, och det kändes riktigt bra faktiskt (och bara för det
så går det väl åt pipsvängen). Imorgon är det fredag. helg. löningsdag.
ikväll är det boxercise på IP. och sedan ska jag bara njuta för jag har inget
jag behöver göra tills imorgon. Är det inte helt underbart?! jo, det är det.

090121

Jag har just dragit iväg ett mejl till Jessica i Frankrike. Det är hos henne jag ska bo några dagar i mars :) Fick reda på det idag.. fick även reda på lite annat och nu känner jag verkligen att resan är nära! Weii. äntligen! det kommer hända så sjukt mycket framöver. Och om en vecka och en dag är jag arton år! Måste bara komma på något jag ska göra innan jag blir vuxen. haha! ja, jag kanske ska börja med att plugga italienska med tanke på att vi har prov imorgon. eller varför inte läsa sidorna i engelskaboken?

Love.


Möjligtvis det bästa genom tiderna.


The Same Old Blood Rush with a New Touch.


090119

tryckt i mig knäck och clementiner. funderar på att träna lite på våran nya skip. måste ju testas liksom. Men, ska man träna hemma måste det finnas något bra att kika på under tiden så jag funderar på om jag ska tanka något bra avsnitt i en serie eller en film. Fast HEY, jag har ju massor av Ugly Betty kvar att se. så får det bli!

och som pricken över i:et denna måndag serveras det kycklingwok till middag. GRRR..

återkommer.

wanted.



Skulle jag få välja en affär att bli instängd i skulle det nog vara Topshop.
Och självklart skulle jag få plocka på mig det jag ville. Topshop har skorna!
Man kanske inte kan gå i alla höga skor men hälften av nöjet när man köper
skor ligger faktiskt i att ställa in dom i garderoben och bara se på dom.

090118

Gårdagen bjöd på alldeles för mycket jobb och utgång. började jobba 11.30 och slutade 20.30. men jag är inte den som är den så 21.30 befann jag mig i Alfta, redo för partaj. En superkul kväll så tack alla för det! Marcus och jag har legat i sängen resten av dagen. Och jag är inte direkt taggad inför träning nu, om man säger så..

jag känner mig nästan lite småsjuk. och sjukare blir jag när jag tänker på skolan.

Light surrounding you.


090117

som alltid har vi estetisk verksamhet på fredageftermiddagar, och igår satt jag och Alice framför datorn och försökte hitta inspiration. Vi vill börja med scrapbooking så vi gick in på en sida Maggan (vår lärare) tipsade om. www.enkrona.se. där fanns massor av scrapbook-kit och vi la bud. typ 11 kronor och sånt så vi la bud på sex stycken kit, och mitt i allt la vi bud på en kaffebryggare för två! Aja, tänkte vi.. 15 minuter senare får Alice mejl; "GRATTIS Alice! du vann auktionen om kaffebryggaren för två" HAHAHA... ja, så nu sitter vi med en faktura på en jävla kaffebryggare. frakten var till och med dyrare än själva kaffebryggaren.. så nu hoppas vi att vi inte vinner resten av auktionerna för då ligger vi uppe i 500 kronor. och det är inte vad jag har planerat att spendera mina pengar på! Måste höra med Alice om hon har kollat sin mejl.

Idag blir det iallafall lite jobb igen. Tänkte om jag skulle dra på badet en sväng och sola lite innan jag börjar. och kanske basta en sväng. alltid skönt. men först frukost-smooooothie!

Have a nice day!


090115

Imorgon är det fredag. Dagarna bara flyger fram! Slutade tidigt idag så jag tog bussen till Alfta och lekte lite. Sen åkte jag och Marcus till Bollnäs en sväng för att kika. och att bara kika var tanken men nejdå.. det blev en varsin tröja från Pepes Mode. Och om ungefär 60 minuter är det boxercise på IP som gäller. Taggad. och imorgon kommer jag förmodligen vakna upp med ännu mer träningsvärk i magen. Helt sjukt vad gårdagens cirkelpass tog! är man inte van så är man inte..

om exakt två veckor blir jag arton. vuxen. myndig. ja, hela kittet. sjukt


090114

Imorgon är det två veckor kvar tills jag fyller arton. <:o)

Idag slutade jag tidigt. Mamma kom och hämtade mig på skolan och jag åkte hem och fikade och kollade klart på Benjamin Buttons otroliga liv. Cool film och gott fika. nu har jag så himla supertråkigt så det kryper i mina ben. Ingen promenad vill jag ta heller eftersom det typ regnar ute. huh. jag hatar slask. hellre -10. idag hatar jag Edsbyn

later.


 


090113

har alldeles nyss smällt i mig pannkakor. MUMS! sjukt hur man kan tycka om det så mycket som jag gör. haha. snart ska jag Alice och Lisa till Matilda på MaryKay-party. Sminkparty denna gång :) great! behöver verkligen nytt puder.
Alice och jag gick och köpte glass och choklad efter skolan så vi kan fetta samtidigt som vi testar smink ;)

Imorgon har jag franskaprov och som alltid blir jag übernervös. vill så gärna göra bra ifrån mig. satt imorse och pluggade in alla glosor så dom kan jag. så ikväll när jag kommer hem får det bli sista pluggningen sen jädrar. Jag ska då inte behöva använda engelskan något när vi åker till Frankrike i mars!

för övrigt lyssnar jag på Amy Diamond och alldeles nyss tjulade det till i öronen och det blev typ rundgång i huvudet. kan det bli så? jag blev skitskraj och trodde jag fick tinitus. men nu har det gått över. pjuuuu. ja, så ni vet. haha

åh. jag är trött. var uppe sex imorse för att ta bussen till Bollnäs och köra lite stadskörning. Johnny skrattade åt mina jämförelser mellan Edsbyns och Bollnäs rondeller. inga döda vinkeln kollar här i Edsbyn inte.

aja. nu går snart bussen till Alfta. på återseende!

090112

jag somnade inte förrän 01.00 inatt. inte Linnéa på en fläck. jag brukar ju somna så fort huvudet nuddar kudden. som tur var så var jag pigg imorse, och taggad inför kygelvallen med klassen men så blev ej fallet. lärarna bestämde att klassens utedag skulle ställas in. istället lekte vi lekar och åt glass i ÖV1. inte fy skam det heller.

nu ligger jag i en säng i Alfta och kollar på hockey. böl. passade därför på att skriva några rader. Min lilla Sweet-Mac ligger här bredvid. Jag föreslog att vi skulle sova snart eftersom jag ska upp svindlande tidigt imorgon men den idén gillades inte. Så ja, jag kanske ska gå och borsta tänderna och sedan slumra in. uppdate imorgon.

Bonne nuit!


090111

slutkörd. det är vad jag är. jobbade från 12.00 till 20.15 och sedan raka spåret till hallen för att träna fotboll. och jag kan faktiskt utbrista ett äntligen utan att ljuga. det var hur kul som helst. på onsdag är det cirkelträning och på torsdag boxercise. Yeah. pulsen var säkert uppe i 1000 och vände. kändes det som, iallafall. går inte riktigt att lägga sig i sängen och försöka sova än. kroppen är fortfarande uppe i varv.

Igår firade jag och Marcus sex månader tillsammans. Vi åt middag på Gästis. Hur mysigt som helst. Fin musik i bakgrunden, tända ljus och bara vi två i rummet. Sedan åkte vi hem till Marcus och såg film och åt egen efterrätt. ♥

Det får nog ändå bli ett godnatt här; Godnatt!

Big foot


Nelly.com

Vissa dagar önskar man allt att man hade storlek 42 på fötterna. du med stora blad; dessa kan bli dina för endast en hunka!!! aja. Let's dance är över och jag har gäspat ungefär 100 gånger/minuten. tänkte lägga mig i sängen och börja se på Benjamin Buttons otroliga liv. Somnade sist då Marcus och jag skulle se den.. så kan det gå!

Natti Natti ♥

090109

det kliar i mina fingrar. jag vill vill vill beställa. från h&m, nelly, asos. skor helst. det är lite läskigt det här. jag vet alltid att jag får pengar i slutet av månaden, och fakturor är min grej, men njaaa... jag ska bannemig stå på mig denna gång. Alla kommer säkert springa runt i h&m:s kilklackskor i sommar. eller hur? ja, tusan. och jag ska ju faktiskt till Frankrike i Mars. och Italien i sommar. jag lyckas nästan övertala mig själv. och justja! jag köpte sofis mode och mina skor från nelly var med där. åh åh åh.

och idag kom jag på vilken himla träningshysteri det har blivit bland människorna! hualigen. blir det alltid såhär efter jul? är "träna mer och äta nyttigt" alla människors nyårslöfte? haha. av egen erfarenhet vet jag att det där inte varar länge så jag har inget nyårslöfte... man säger alltid att man ska börja träna stenhårt. och ja, jag känner ungefär som med min hamster; det var kul en vecka. Haha..

wanted.

 
Här sitter jag och suktar efter ett par perfekta ankle jeans. det står högst upp
på min vill-ha-lista. och som pricken över i:et matchar man med världens
snyggaste pumps. höga, svarta, och hål i tån. GRRRR

2000


sometimes i just don't understand at all.


g-g-great

Solen skiner och visst måste jag väl fortsätta denna dag på samma underbara spår som jag började! Körningen gick bra och när jag kört klart gick jag en sväng på stan. Köpte äntligen en riktigt stor hårborste! åh, jag vet någon som kommer borsta sönder håret. Innan jag hoppade på bussen köpte jag med mig en latte som jag sedan avnjöt med musik i öronen. g-g-great.

Igår skickade jag tillbaka skorna jag beställde från Nelly.com ;( satt perfekt över tårna men glappade i hälen. och att gå i ett par 12 cm:are som glappar är ingen höjdare! tråkigt. jag tvekar på om jag kan ha mindre storlek eftersom mina fötter liknar ankfötter. ja, det vill säga breda som sjutton.

jag ringde också Susanne idag och ändrade min tatueringstid. Jag som längtat så mycket! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... tror jag? det blir iallafall en fin 18-års present :)

solong suckers.

090107

Javisst, här är man uppe med tuppen! Jag tänkte imorse när jag klev upp "amen, imorgon får jag sova länge".. hell no. för imorgon börjar vi skolan igen. och då är det bara att masa sig upp. suck... Fast iofs ska jag ju göra en kul grej idag.. men ändå. jag har blivit lite bättre på att sova under detta lov. och upptäckt att det är skit skönt! hur som helst, jag ska snart ta bussen till Bollnäs. ABE är min slutstation. Som tur är drömde jag inga mardrömmar inatt. Jag var så nervös sist så jag fick stå ut med tre mardrömmar under natten. Haha

Efteråt får det bli en sväng på stan. Jag borde alldeles ha något nytt fräscht plagg till skolstarten.
Wish me good luck


2008 goes 2009

  
  
 
  

No Fear

Sådär. hemkommen från fjällen. och man skulle nästan kunna säga att jag är slalomåkare efter denna helg?

Marcus och jag åkte upp på lördagmorgon och fixade liftkort och sånt.  Vi bestämde att vi bara skulle åka lite längdskidor på lördagen så vi åkte till stugan och lämnade vår packning och sedan klädde vi oss och åkte 7 km läng. inte dåligt! när vi kom tillbaka till stugan fick vi varm choklad med grädde! Och vi passade även på att besöka Storhogna Hotell för lite bastu och bad. När vi såg ut som russin satte vi oss i baren en sväng innan vi åkte hem och åt stormiddag.

På söndagen skulle Marcus äntligen lära mig åka slalom! Tog på mig pjäxorna och ett par skidor som passade. Vi åkte två åk i en grön backe och jag tyckte det gick riktigt bra, likaså Marcus så vi bestämde oss för att ta transportliften till Klövsjö. Allt gick fina fisken... tills vi kom till denna sjukt branta backe som jag inte vågade åka ner för. Marcus sa att det var enda sättet att komma ner så vad skulle jag göra? Vi åkte och ja.. störtlopp är väl alltid lika spännande. När vi kommit ner vräker Marcus ur sig att jag just åkt en svart backe! så, det var väl bara att klappa sig på axeln ;) Sedan åkte vi och drack varm choklad med grädde, och lugnade nerverna lite.

Måndagen var det slalom som gällde igen. - 25 grader så det blev inte långa åk men en stund klarade vi. Denna gång höll vi oss till de gröna och blå backarna och jag må säga att jag är stolt över mig själv. Jag mådde som fisken i vatten när jag flög fram i backarna. När kylan nästan ätit upp oss åkte vi hem och bastade och spelade spel. Marcus är världens sämsta förlorare! Haha. jag har aldrig varit med om värre!

Och imorse klev jag upp och gick ner till de andra och sedan smög vi upp och sjöng för Marcus för han fyller 19 idag. Sweetie :) Sedan var det bara att packa ihop allt och bege sig hemåt. Fy bubblan, jag hade velat stanna längre. Och på torsdag börjar skolan. nej, inte bli deprimerad nu Linnéa.

later.

RSS 2.0