13:31

Vilken härlig dag! Fredagar är dagen då all energi i kroppen kommer fram. Vaknade med solen i ögonen!

Igår åkte jag och Marie till Erik och Elin och spelade fifa, sen klockan åtta hämtade Eric upp oss så åkte vi och kollade på p17. Dom vann, och gick vidare. Grattis! Träffade Simon där på läktaren också. Var väldigt längesen man såg den grabben kan jag tala om. Framåt halv tio fick jag jätte jätteont i magen och ringde min mor som kom och hämtade mig. Jag fick varm choklad och la mig i sängen och kollade på film. Somnade fort, och när jag vaknade mådde jag prima så jag tog en lååång promenad. Skönt skönt :)

Nu ska jag och pappa åka till banken och fixa massa saker till mig. Weiii, sen ska vi åka till Bollnäs och hämta hem min mobil som har blivit lagad. Hoppas den är som ny!

Okej, hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag.
pyss


16.38

image9
I find it very, very easy to be true. I find myself alone when each day is through.
Yes, I'll admit that I'm a fool for you.

12:50

Hejhå!

Jag hoppades innerligt att jag även idag skulle få vakna med solen i ansiktet, men nejdå. Jag fick nöja mig med blåst och ruskväder. Det känns på något konstigt vis som att dagarna blir mycket längre när vädret är såhär tråkigt.. Jag cyklade till Marie och hjälpte henne (eller kollade) att färga håret. Jag skulle också vilja färga håret. Det är så skönt efteråt! Men jag tar mig själv i kragen och väntar till våren. Mitt hår är inte i behov av slitage, direkt.. 

Marie har åkt till bollnäs för att köpa krukor till sitt rum. Jag vill också köpa saker till mitt rum. Och jag vill framför allt ha vår så vi kan göra om det någongång. Marie och jag satt och pratade om mitt rum och hur sjukt många hyllor jag har. Haha.. Ska bli skönt att göra om. Hur som helst så ska vi in en sväng på IKEA imorgon, och jag har skrivit en lååång inköpslista. Till både mamma och mig.  IKEA är mysigt.

Ikväll är det box på IP med laget :) Vårat lag är helt oslagbart. Vi pratade om det för några träningar sen, att vi är som en andra familj. Vi har hållit ihop sen knatte, och det ska bli många år till. Det är grymt!

solong.

vi ska åt samma håll

image8

Jag vill bara säga tack till dig.
Jag älskar våran vänskap.
Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.

18:05

Första dagen på det efterlängtade sportlovet är om några få timmar snart slut. Så, vad har jag då gjort under denna dag? Inte mycket alls. Jag vaknade och tog en morgonpromenad i det vackra vädret, åt sedan lunch med mamma och när lunchen var slut lekte jag Garfunkel och sjöng American Tune 100 gånger. Sen tröttnade jag. typ

Jag vet inte riktigt vad som händer med oss, mina vänner och jag, men vi har börjat leva i en av alla lägenheter där bakom Pelles. Vi trivs där. Vi startar alltid kvällarna där och avslutar dom också alltid där. Tack du fagra man som lever där i vanliga fall! så, även i lördags tog vi våra saker och drog dit. Sedan vidare mot Viksjöfors.. Det var jag och minnesluckorna. Men kvällen var.. jag vet inte. glad? rolig? sorglig? pinsam?

Marie ringde just och berättade att vårat paket från h&m kommit. Härligt! Jo, på onsdag ska jag och mammsen, Elin och hennes mamms ut på äventyr. Vi tar bilen och sticker. Har vi tur återvänder vi aldrig..

jag har bytt ut Simon and Garfunkel för en stund och umgås med All american rejects. Dom har massvis med härliga låtar, jag lovar. Just nu spelas PS. I Love you. så får det bli. Nu börjar kvällen.

Au Revoir!


17.18

Idag fick vi tillbaka inlämningsuppgiften på matten, och Johanna berättade att vi inte har prov förrens om typ hundra veckor! känns underbart.. dock började vi med geometri idag. Jag gillar inte vinklar. Elin och jag gick iallafall lite tidigare från mattelektionen och hängde med grabbarna grus till Bollnäs. Var meningen att jag skulle köpa finfina fiskar, men Simon berättade att Mobackes inte längre säljer djur? Eller något sånt.. Jag blev ledsen, köpte godis på biggans och tröståt. Haha! Men sedan på hemvägen gjorde jag en människa glad *fniss fniss*

Pratade även med Meta idag om att flytta fram franskaprovet till fredag. Och det gick bra för henne :) underbart! Nu har jag tre dagar till på mig att plugga. Sen fick vi en ny bok inom svenskan som ska läsas ut inom en månad. Håller på med två böcker nu. Så jobbigt att växla böcker som handlar om olika saker, men det funkar det med.. Sen har jag absolut inget annat innan lovet :) Ska verkligen bli hur underbart som helst med lov!

Fick mitt smink från make up store idag också.. Skönt! trodde på riktigt att dom hade glömt mig.
Jag fick något ryck just nu att jag borde göra om mina garderober, så here we go. Ska be pappa snickra om lite nu.. Hoppas han gillar den idén. Sen ska jag ta en promenad och rensa huvet. :)

dagens låt: three doors down - if i could be like that


20:16

friday, lovely friday..

Denna helg kom väldigt lägligt. Jag sa i onsdags att jag kände på mig att denna vecka skulle gå ruskigt sakta, och ja det känns som det var en evighet sedan de orden lämnade min mun. Veckan har alltså gått väldigt sakta, enligt mig. Men nu är det iallafall helg, vilket vi tackar för :) Jag har umgåtts med Elin hela dagen. Vi gick hit efter skolan och började kolla på Gossip girl. Jag har lovat Elin att få se första sösongen så det var bara för mig att kolla om. Men det gjorde inget. Vi åt upp mina gelehjärtan jag fick igår, sen bara för att vara ännu mer onyttig åt vi en varsin kexchoklad.. När vi sett sjunde avsnittet orkade jag inte sitta still mer så jag gick ut på en promenad medan Elin satt kvar och kollade vidare. Hon var tyvärr tvungen att åka hem kring fem eftersom hon ska ska jobba på Bonden ikväll, stackarn. Kommer nog skapligt med folk dit ikväll efter bandyn.. Men Elin jobbar bra under press, det vet vi ;D
Imorgon ska jag och mamma till bollnäs. Måste verkligen köpa nytt puder. Och jag hoppas innerligt att jag får mitt smink från make up store snart. Börjar nästan tro att dom har glömt mig.. :P I hope not, eftersom jag redan har betalat för allt.

Mamma och Pappa har satt sig och kollat på tv och jag ska snart bege mig mot barnängen. Sen vidare till... mäh? stillestånd i hjärnan. Ni vet dom röda lägenheterna mitt i byn, där den coolaste snubben bor. Elin och jag kör lite pyamasparty där inatt, skulle jag tro. Om hon lyckas komma från Bonden, vill säga..

Dagens låt: Adam Tensta - My cool
(som jag förövrigt försöker lära mig sjunga)

17:30

klockan 18:00 ska hela laget på ip och köra box. Ska bli riktigt roligt att köra lite annat! Så varannan tisdag blir det box, och varannan springning. :) Alldeles lagom.

Jag känner på mig att denna vecka kommer gå ruskigt sakta.. Dagen i skolan var segast. Inget hände, nej vi var som robotar. Vi gick från lektion till lektion. Vi började iallafall kolla på en film på engelskan - Cry freedom! Verkar vara en bra film, så den ska vi se klart imorgon :) Sen antar jag att det väntar världens arbete omkring den.. Annars har jag bara franskaprov innan lovet. Inte ett litet heller.. Meta skrev upp vad provet innehöll idag, på tavlan. Tavlan var proppfull när hon var klar. Jag kan tala om för er att Terese jag och Sara har aldrig varit så chockad. Haha!

Jag hinner egentligen inte skriva något vettigt.. Marie kommer och hämtar upp mig om några minuter. då väntar box, bastu och solning :) Skönt! Sen ska jag hem och se Gossip girl, även om jag redan sett första säsongen. Det är så bra så det skadar inte att se den en gång till!

Adios!


13.50

Jag älskar fredagar! Fast denna fredag blev inte som jag hade tänkt mig.. Var meningen att laget skulle på Mcdonaldscup hela helgen, i Sundsvall. Vi planerade igår på träningen, men Per sa att han skulle kolla hur alla mådde idag, en extrakoll bara. Eftersom vi har haft många sjukdomar nyligen.. Och tyvärr fick vi inte ihop folk. Jag som har sett fram emot detta så länge! jag missade förra året, och därför tyckte jag att det skulle bli extra roligt nu. Men om jag inte får spela cup får jag väl åka och titta på en. Ljusnancup i bollnäs hela helgen, och Marie och jag kommer sitta bänkad. Vi ses där!

Jag borde plugga matte nu. Har ett arbete som ska in på måndag. Ca 80 uppgifter, och jag är på uppgift.. 2. Sen borde jag också städa mitt rum. Det är inte sådär helgfint som det brukar. Himla typiskt! Fast om jag tänker efter är det ju faktiskt fredag.. och vem vill plugga eller städa på en fredag? Istället borde jag njuta av lite candy och en bra film. Det känns mer som fredag för mig. Så får det nog bli.. Jag skjuter upp matten. Bara en dag.

Au Revoir.


17.17

Onsdag, tråkiga onsdag.. Började kvart över tolv idag, och när klockan var halv tolv funderade jag på om jag skulle gå till skolan eller inte. Men jag tog på mig skorna och gick. Det snöade, det snöar fortfarande.. Så himla tråkigt väder. Jag kan inte vänta på våren. Vill verkligen ha vår nu! Det är dagar som dessa, när himlen är grå och luften känns lite svårare att andas in, man tänker efter.. och alltid blir det ett steg för mycket.

Idag säger jag allt med en sång.

Still a little bit of your taste in my mouth
Still a little bit of you laced with my doubt
Still a little hard to say what's going on

Still a little bit of your ghost your witness
Still a little bit of your face i haven't kissed
You step a little closer each day
Still i can't say what's going on

Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball

Still a little bit of your song in my ear
Still a little bit of your words i long to hear
You step a little closer to me
So close that i can't see what's going on

Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannon

Stones taught me to fly
Love taught me to cry
So come on courage!
Teach me to be shy
'cause it's not hard to fall
And i don't wanna scare her
It's not hard to fall
And i don't wanna lose
It's not hard to grow
When you know that you just don't know..

17.41

Börjar med att säga grattis till min syster som fyller år idag. Ska dit senare på kalas. jag älskar kalas!

Sedan fortsätter jag med att beklaga mig över skolan.. Jag har blivit en jättelatis. Jag tar inte tag i något alls och jag pluggar inte det jag borde. Idag hade vi tex debatt om ideologier. Jag var feminist. Jag var inte ett dugg förberedd. Jag hade ett motargument och det var mot liberalisterna, Dennis och Jens, som förövrigt körde skiten ur alla. De frågade mig vad feminister ansåg om miljöproblem. Jadu.. var nog allt jag fick ur mig. Jag är nog sämst i världen när det gäller politik. Inte ett dugg intresserad.. Men jag fixade det allt ändå! Några smarta meningar lyckades jag allt få ur min mun. Haha :)

Jag har dömycket mer att göra idag. Jag ska hinna
- plugga matte
- plugga franska
- läsa ut en engelsk bok och förbereda ett "booktalk"

Jag ska alltså hinna detta före halv sju, för då går bilen till Bollnäs.

Jag känner mig som värsta slarvern.. glömmer böcker i skolan, gör inget som jag ska göra, mitt rum ser ut som en soptipp, och jag har tappat bort min mobilladdare. Typiskt! Och alldeles nyss pratade jag med ett automatiskt telefonsvar.

I söndags på träningen sa Per att om någon kände sig halvkrasslig i helgen fick den inte följa med till Sundsvall då vi inte vågar riskera att någon blir sjuk. Här sitter jag med halsmandlar lika stora som tennisbollar, ett huvud som dunkar ikapp med pulsen, typ. Sen har jag fruktansvärt ont i nacken. Per, glöm att jag stannar hemma!

nu ska jag ta mig själv i kragen. Ja, det ska jag göra.
Godkväll!

I wont tell them your name

image5    image7

20.52

Så var det måndag igen. jag brukar vanligtvis ogilla måndagar men denna måndag var fin. Vi var ledig från skolan så jag Erika Sara och Marie åkte till Gävle för att handla lite. Väldigt nöjd med dagen. Jag hade presentkort på make up store + en privat sminklektion. oh my, det är inte bara att sminka. Men det var väldigt roligt :) Köpte även med mig lite smink hem. det nödvändigaste. Köpte även lite annat smått och gott:

- skor från Din Sko.
- tunika från Gina Tricot.
- två ursköna tröjor från H&M.
- hårprodukt från Lee Stafford.
- väska från Åhlens.
typ..

uppdaterade lite ifrån helgen, och om ni vill se bilder så finns det på westhh.bilddagboken.se

Jag borde egentligen plugga jättemycket nu, men jag orkar inte. jag har ont i halsen, ont i nacken och ont i öronen. Jag anser att det är en himla bra ursäkt till att låta plugget vara. Igår skulle samhällsarbetet vara inlämnat till Tobbe. Halv elva var jag klar, och då hade jag inte gjort mycket mer än tidigare. Inte bra alls.. Jag önskar jag kunde säga att jag fixar det imorgon på debatten, men då skulle jag ljuga. Jag ska vara feminist. Jag har inga argument, och heller inga motargument. Det får helt enkelt gå som det vill alltihop. Varför är jag så skoltrött?

Nu blir det grönt te och tvtittning med mamma. :)
natti natti

happiness

Glömde skriva vad jag fick av mina underbaringar i födelsedagspresent :D
BILJETT TILL LARS WINNERBÄCK 9 AUGUSTI I STOCKHOLM! ååååååååååååh. glädjetårar.
äntligen ska jag få se älskade Lasse igen. (: tillsammans med de bästa.

14:51

Det är lördag. Jag och mina kära vänner har varit i bollnäs sen igår. Vi fixar detta ganska bra. Jag Marie Elin och Sara gick ner på stan imorse medan Elsa och Erika stannade kvar och diskade. Köpte ett nagerlack från Åhlens för 110 kr, som ska göra mina naglar starkare plus att dom ska växa fortare. Jag hoppas innerligt att det är hjälper. Sen köpte vi ansiktsmask. Nu är vi redo för kvällen :) Sara och Elin kommer snart med bussen.. De var nämligen tvungen att åka hem till Edsbyn en sväng. När dom anländer väntar god mat och underbar stämning. Jag sitter här i köket medan Erika sjunger kareoke, Elsa vilar i soffan och Marie duschar. Snart min tur att inta duschen. Jag har en smörja i ansiktet som jag gärna skulle vilja ta bort. Haha..

det är lördag och som günter sjunger; my partymood is getting higher,

på återseende!

Olsen

    image3  image4

vem hade tackat nej till detta?
underbart snyggt.

18:30

Klockan är nu strax halv sju, 18:30 digital tid. Elin kommer och hämtar mig kring sju då vi åker vidare till Bollnäs där vi ska spendera hela helgen. Underbart! Ikväll ska vi äta tårta, och jag ska äntligen få min present. Som jag har längtat, haha.. Deras förklaring på presenten har inte varit vad jag velat höra; "den låter bzzzz om den får batterin", "den är hårig och levande". typ. jag ville inte ha den först. Ni kanske fattar varför. Men nu ska det bli spännande att se vad det är för något. Och sedan klockan 20:00 är det let's dance, inget jag brukar följa men kan ju vara trevligt att se det en gång iallafall.. Och imorn ska iallafall jag pysa ner på stan en sväng och se om min väska finns kvar på åhlens. Fick ju presentkort där när jag fyllde år så det passar perfekt att köpa den :) Och senare på kvällen ska vi på restaurang och äta. Ser ut att bli en himla fin helg med mina favvotjejer! Vad ska resten av svenska folket göra tro?

På söndag är det fotbollsträning. Jag har inte tränat på en vecka nu pga förkylnning. Är fortfarande sjuk men hoppas att helgen gör mig frisk (tveksamt). Maria Nilsson kommer även ner på söndag för att knäppa oss till fotbollskatalogen. Och detta år hoppas jag att jag också blir med. Eller alltså, jag vill ju visa att jag är en del av laget. Förra året missade dom mig i sista kollen och jag blev tyvärr itne med. Haha :) Apropå fotboll så åker vi till Sundsvall nästa helg igen, för att spela Mc'donalds cup. Då är det hela helgen istället för bara en dag. fun fun!

Nu funderar jag på att avrunda. Elin kommer snart och jag ska packa det sista..
Ha en underbar helg. För det ska jag ha!
Grosses bises!

14.23

Jag har skaffat mig en blogg, igen. Och denna gång ska jag försöka skriva mer i den än förut.. Jag tänker iallafall berätta hur min dag har sett ut, och vad som komma skall. Det är iallafall äntligen fredag. Som jag har längtat efter denna helg. Och ett plus i kanten (!), denna helg är en dag längre. Ledig på måndag, då det blir en trip till Gävle :) Nu har vi inte alls mycket kvar i skolan innan sportlovet heller. Vi redovisade svenskan/historian idag så nu är det gjort. Gick inte så bra som jag tänkt mig men inte heller så dåligt som det kunnat gå. Det gick helt OK.

Dagens planer:
- städa rummet
- promenera
- sola
- åka till bollnäs med stjärnorna.
- skriva matchreferat ifrån gårdagens korpmatch.

Trevligt första inlägg?
Okej, ni ska få ett låttips!
The Bravery - Believe

Au Revoir!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0