18.44

peace and love. jag var aldrig in på festivalområde men känner ändå så mycket glädje. människorna som var inne på festivalområdet måste ha dött av glädje. det är min slutsats.

helt underbart. nästa år ska jag in. aldrig mer ska jag sälja en biljett, som tar mig in överallt under peace and love. nej, aldrig mer. jag hade iallafall hur kul som helst :) bilder finns på westhh.bilddagboken.se

hela min kropp pumpar glädje nu. jag ska snart åka och umgås med världens bästa tjejer. och jag har någon som längtar efter mig. aldrig förut har det känts så bra.

Adios!

12.28

godmorgon! det regnar ute. jättemycket. jag håller tummarna för att det inte regnar i Borlänge. Det är nämligen dit vi ska idag! ingen aning om vi kommer in, eller om det finns biljetter kvar. men vi ska dit! ser ut att bli övernattning också.

klockan är redan halv ett. Veronica spelar halv fem och då ska jag vara där, så tjohej på er! :)
Ha en braaaa helg för det ska jag ha ;)

00.55

this better work out.


kvällen spenderades hos Erika där det blev massor av ben&jerry's och fotboll. såklart. jag och marie hejade på ryssland, men det var SpanienErika som fick skrika och hurra. tyvärr. men det finns annat att tänka på här i livet. som exempelvis peace and love. mamma frågade mig idag om jag var ledsen över att inte vara där, och då kom jag på hur sjukt kul det hade varit att åka! jag hade en biljett. jag hade för sjutton en biljett. Hur som helst, det ser ut som att Erika och jag ska dit på lördag iallafall. bättre det, än ingenting. jag vill verkligen verkligen dit! jag skulle få stå några få ynka meter ifrån håkan hellström, veronica maggio, adam tensta, hoffmaestro, kapten röd mm. Det skulle bli den bästa lördagen på länge, kan jag lova. Så nu gott folk håller vi tummarna på att detta går vägen! :)


nu skall jag sova. imorgon är en ny dag med nya möjligheter.
puss

15.37

johnny cash.

det är musik.


I wear the black for the poor and the beaten down,
Livin' in the hopeless, hungry side of town,
I wear it for the prisoner who has long paid for his crime,
but is there because he's a victim of the times.         johnny cash - man in black

18.21

det är lugnt, tänkte jag. dagarna går fort.

..dagarna har aldrig gått så sakta.

och
rädslan kommer alltid finnas där. rädslan att misslyckas, göra fel, känna fel..
- rädslan över att hjärtat och hjärnan inte samtycker.

så typiskt mig.

11.25

midsommar firades i fullsborn hos Elin med massor av mat, tårta och andra godsaker. Det blev en lugn kväll som slutade hos Anders framför offside. Ikväll blir det andra bullar. Ikväll är det dans i Jössebo! jag jobbar dock till 20.00 men eftersom jag är snabb som blixten befinner jag mig med de andra 20.44 och det räcker gott och väl. hoppas jag.


imorse fick jag ett samtal. ett samtal från killen som lever sex timmar före mig. jag trodde displayen ljög men han var där i andra änden. på riktigt. underbart! han låg i poolen och solade, och här sitter jag redo för att åka och jobba. och det är molnigt och kallt ute. himla Sverige!


11.43

fredag. midsommarafton. glädjetjut. molnigt. vänner.

finn ett fel!
ja, precis. molnigt är felet. jag ber fortfarande för att solen ska hitta Sverige.

I onsdagsmorse tog jag och min kära vän Elin bussen till Stockholm. Vi spenderade hela dagen på stan och shoppade, shoppade och shoppade. halv sju mötte vi upp Jessika och Gustav, och sedan gick vi tillsammans till kungsträdgården där vi tittade på Sverige - Ryssland. Matchen var inte den bästa och människor omkring oss började flippa ur. Efter matchen gick vi och åt, sedan åkte vi hem till Jessika och sov. Dagen efter åkte jag Elin Jessika och Lollo in till stan igen. Bussen hem till Edsbyn gick 13.00. Elin och jag stod först vid fel utgång, vilket vi upptäckte två minuter innan bussen gick. vi sprang till utgång 31 och där började vi köa för att få kliva på härjedalingen. ja, trodde vi iallafall. Plötsligt ser jag att vår buss åker. jag kollar på tavlan över oss och upptäcker att vi står i kön till ybussen mot Umeå. i ungefär en timme ringde vi runt och kollade med alla bussar och tåg. vi började sakta förlora hoppet, gav bort vårt godis till en uteliggare och begav oss ut för att tröstshoppa. vår räddning blev ybussen mot söderhamn. TVÅ PLATSER kvar. Det blev en trevlig dag, trots allt. och idag är det midsommarafton och jag ska åka och hämta mitt h&m paket på ICA.

Hoppas ni får en trevlig kväll :)
puss


13.52

jag...har..tråkigt

Mm, skittråkigt om jag ska vara ärlig. jag vaknade åtta imorse vilket inte alls var populärt, och så fort jag öppnar ögonen på morgon börjar jag tänka så mycket att jag inte lyckas somna om. så det fick bli en tidig morgon framför sommarlovsmorgon med mjölk och jordgubbar. 

jag skulle kunna städa mitt rum, om det inte vore för allt damm och skräp. jag hatar nämligen att dammsuga. fy vad äcklig jag är. jag måste städa. OCH dammsuga. jag ska städa gardroben också. sortera, slänga och spara. så får det bli. match senare ikväll. mot Iggesund. jag har ont i halsen men ska göra mitt bästa. ja, det brukar låta så.

något annat? ja, jag skulle vilja hälsa en grej till min vän elin: ...... KUNG! så, då var det gjort. 
och det sista jag skriver i detta inlägg får bli något om att jag just nu vill befinna mig på andra sidan jorden, där klockan går sex timmar före min egen klocka, där solen skiner och där det finns anledningar till att jag inte förlorar hoppet.

 

00.05

11 timmar. 11 timmar i stekhuset. ja, det var min dag. jag som inte ens skulle jobba idag.. nu sitter jag här i sängen och lyssnar på david gray och får ont i ryggen. eller, jag har redan sjukt ont i ryggen. någon som vill agera massör? någon..? pratade iallafall med elin alldeles nyss och vi mobiltummade på att fiska imorgon. så imorgon när jag vaknar är det raka vägen mot elin. tänk om vi fick slippa regnet... tänk om! (hoppas väderguden lyssnar på mina böner)

jag hatar nog svensk sommar. säger någon svensk sommar är det första man tänker på regn. eller hur? ja, det spelar väl ingen roll hur mycket jag klagar på vädret. jag har ju inte direkt någon makt som kan styra. tyvärr. åh nu bara babblar jag på. men det är himla skönt det med ibland. att bara få skriva av sig lite.. jag kan ju passa på att berätta något roligt, eller något tråkigt. något tråkigt är att jag bestämt mig för att inte åka på peace and love ( :'< snyft..... ). Något roligt är att jag får mitt h&mpaket i veckan. kläder kan vara lycka. något mer roligt är att jag slutat flagnat (!), och en till rolig grej är att erika kommer hem på onsdag. OCH på lördag är det dansband i jössebo. faktiskt också himla roligt.

nu ska jag sova. och imorn ska jag fiska upp gammelgäddan.
Bonne nuit!

11.13

varför ska jag alltid jobba de dagar solen skiner? Det är Elin och jag själv på pelles till 13.00. det är nästan sorgligt. lite roligt bara.. Elin är redan där och jag ska snart bege mig neråt. så idag är det bara ok att äta glass. så ni vet.

i veckan är elin och jag lediga hela veckan. vi hoppas på sol så vi kan bada i massor, sen ska vi även ut på äventyr. vi har inte riktigt bestämt om vi ska tälta eller hyra stuga, eller helt enkelt vandra en hel vecka. alternativen är många! har ni förslag så hojta gärna till! vi är öppen för förslag.

nu måste jag röra på mig.
hejsvejs!

10.48


att falla
är att förlora.


08.34

God...morgon...

Skapligt trött idag. Bossen ringde klockan sju och frågade om jag kunde jobba idag, så ikväll blir det fyratimmars arbete. Tack och lov att det inte var mer än fyra timmar. Blir sorligt nog mer timmar på söndag, men pengar är alltid pengar. Men dagen har mer att erbjuda än jobb, javisst. Först ska jag ta farväl av knottarna, och rummet borde få en makeover och kanske att jag ska vara barnvakt åt småkusinerna ikväll. Det lär märkas.

Jag lyssnar på Johnny Cash och hereherreheeeeeerregud vad jag gillar den karln. Och något mer jag gillar är speciella lördagar med Elin. dom har något extra i kanten. jag lovar er.



16.53

Jag har inte hängt med på sista tiden. jag har helt enkelt inte fattat att dom gjort om. jag trodde dom raderat min blogg. typ. men nu är jag tillbaka.  ett tag iallafall. det är som sagt lite osäkert hur ofta det uppdateras här i bloggen framöver. Det är sommarlov, och det är nästan helt förbjudet att spendera den dyrbara tiden framför datorn.

jag jobbar på fotbollsskolan denna vecka. det har varit en lång vecka. men imorgon är det (som tur är) slut på allt. jag har just kommit fram till att barn är.. jobbig? krävande? och samtidigt söta på sitt vis. pojkarna i min grupp har, på en vecka, gjort illa sig sjutton gånger var, mobbat en kompis tio minuter i sträck, hällt vatten på en medspelare, slagits och blivit slagen. ungefär. imorgon ska jag vara en himla bra ledare, enbart för att det är sista dagen. jag ska vara så snäll och glad, och hoppas att dom föralltid minns min bra sida, istället för min mindre bra sida.

klockan börjar närma sig 17.00. 17.30 är det samling. 19.00 är det match. jag vet inte om jag får vara ärlig, men ska jag vara ärlig så orkar jag inte spela match ikväll. jag vill hellre sitta i mitt rum och lyssna på johnny cash, måla naglarna i vackra färger och dricka kolsyrat vatten så det kittlas i näsan.

RSS 2.0