1847

Det blev utgång igår som planerat. Alice och jag fick skjuts till Uvasen där människorna var på topp. Ett under om inte alla som var där numera är proffs på guitar hero! Det blev en himla fin kväll iallafall, trots att jag inte fick mina strips från max som jag tjatade om. Fast det förstårs, Marcus och jag åt rostade mackor, klyftpotatis och lövbit när vi kom hem och det var tammetusan inte helt fel ;)

Sen jag kom hem från Alfta har jag bara legat och kolla på Karlsson på taket. Det måste ju nästan vara den bästa filmen av Astrid Lindgren. Haha, sån himla skön kille den där Karlsson är!

nu ska jag fortsätta mitt letande på de perfekta nyårsdojorna!
later.


Now put your hands up.

Marcus och jag vaknade imorse och bestämde att det allt fick bli frukost på Pelles (Haha, jag tröttnar aldrig). Jag tog en promenad hem och Marcus åkte hem till Alfta. Sedan har jag i princip suttit och leta skor till nyår hela dagen. Har hittat världens snyggaste på topshop, men jag vill inte beställa. jag vill dit och prova dem! Och sen har jag även hunnit med att övningsköra. Jag spelade cool och slirade lite, men pappa gillade det dock inte. så kan det gå.

nu ska jag göra mig iordning inför kvällen. två-dagars händer allt för sällan.
Puss!

OCH
Beyonce - Single ladies


Godmorgon!

Pellesfesten. höjdpunkten denna månad!

Elin jag och Josefine började kvällen i en lägenhet på stallgatan där vi dunkade musik och hade det mysigt. Sedan tog vi vårat pick och pack och gick vidare mot slutdestinationen; Pelles. På Pelles mötte vi en ovanligt glad personal, och vi satte igång och julpyntade direkt. Vi klädde granen, hängde änglar i fönstret och allt sånt man gör vid juletid. Sedan åt vi julmat och drack gott. där satt vi, människor från olika håll med olika intressen. men vi har en sak gemensamt; Pelles.

Elin stod för kameran under kvällen och eftersom hon jobbar idag har jag inte fått bilderna. men håll utkik för dom dyker upp så småningom!


(en lite alltför suddig bild på the place får min iPhone stå för.)

1952

sega torsdagar. jag sitter med naturkunskapshäftet i knät. om jag ändå kunde lära mig allt utan att läsa på.

Alice och jag åkte hem hit efter skolan och åt mat tillsammans och sen var det meningen att vi skulle plugga till provet vi har imorgon men icke. vi började istället göra annat. vi sjöng exempelvis gamla partytrix-låtar. boogie nights med anton och affe. Haha. Sen gick Alice hem och duschade och jag ska snart se Du är vad du äter.

Imorgon är det fredag och denna helg ser ut att bli liiiite bättre än dom andra. Det är ju trots allt personalfest på Pelles imorgon. Det klår allt. Var dit idag efter skolan också och checkade läget. ser ut att bli en fin fredagkväll!

nu blir det tvn, sen duschen och sen en massa plugg tills kroppen säger ifrån!

Det handlar om att ha roligt.. eller?



tre av lagmedlemmarna. Så som vi kämpade! suddig bild beror på att de
var full av energi och kunde därför inte sitta still ;)

 
Lisa, vår lagkapten, kör lite taktiksnack med laget.

Voxcup

Voxcup är avslutad. visserligen avslutades den klockan fyra, ungefär. men jag har pluggat engelska sen jag kom hem så jag har inte hunnit skriva något tidigare. Man kan väl säga att det gick sådär för vårat lag. Sverige. ja, vi hette så. Anledningen till att vi valde att vara Sverige var för att Marie hade tusentals olika Sverige tröjor och shorts osv osv hemma. Och nu när jag hörde efter så vann vi för bästa klädsel! det är ju alltid något ;)

Ikväll blir det bandy och glögg. Mycket längesen jag var på bandy. De spelar mot Sandviken ikväll så det kan ju bli en riktigt spännande match. Och jag antar att det bara blir att fortsätta plugga när jag kommer hem igen. Men snart är denna vecka över. och jag lever fortfarande.

hej så länge!

Nicole Richie

 
kvinnan på bilden ovan är nog den snyggaste jag vet.
stilikon number one.

1635

 

ja, ungefär så glad är jag att jag lyckades läsa ut Doktor Glas igår. Nu hag jag bara naturkunskapen och engelskan kvar att göra. och gör jag klart engelskan denna vecka kanske jag får hålla min presentation nästa vecka och sedan slipper jag gå på fler engelskalektioner innan jul. vore inte det lycka? Haha :) bäst att sätta igång nu! enligt mig själv sköter jag mig himla bra denna vecka med allt plugg så det ska bli spännande att se om jag får en belöning i slutet av veckan.


nationella x3

Klockan åtta gick jag upp och skrev klart allt till Doktor Glas, nu ska jag snart äta frukost sen åka till skolan för att först ha engelska muntliga, och efter det hör och-läsförståelse. Och när jag kommer hem ska jag skriva naturen och engelskan och plugga franska. Så min dag är fullspäckad. Vet inte riktigt vad jag tycker om att det bara är plugg inplanerat. Men så får det bli dessa dagar. Känslan man får när man klarat av allt är ändå obeskrivlig. Väntar på lättnaden!

Nu får det bli äggfrukost så jag känner klart och friskt under nationella ;)
Later.

Goodnight.

jag har läst ut Doktor Glas. ska bara skriva in citat i loggboken nu sen är det klart! pju. tio ton som ramlar av mina axlar.

klockan åtta började nya Beverly Hills på tv400. Bara första avsnittet och jag är kär. avsnittet är inte ens slut än. det säger väl allt. nu har jag alltså två serier att följa. gossip girl och bevvan. Härligt! mycket möjligt att detta kan ersätta mitt sex and the city begär ;) 

Hörs imorgon!

Och världen den må brinna!

nejdå, inte riktigt så brutal ska jag vara. men det är inte långt ifrån! var kvar i skolan till ungefär halv fem och gjorde körkortsprovet. ett poäng från mvg. sånt blir jag bara så irrrrrrriterad på. attans också. och jag blir inte mindre irriterad på att jag har en bok att läsa klart. tills imorgon. ja, jag har väl sisådär 100 sidor kvar. så ingen större idé att jag sitter här och glåmar. nej, på med brillorna och fram med läslusen i dig nu, Linnéa!

Imorgon har jag tre nationellaprov (!). klarar jag denna vecka ska jag då bannemig unna mig en himla fin present.
tillbaka till allt plugg. wish me good luck.

puss!


Okej, ladies.



hur snyggt skulle inte dessa skor passa till min (för tillfälligt planerade) nyårsklänning??!?! bra nog snyggt!
jag bara ääälskar det oranga! topshop, ja dom kan dom.

Hard work work.

okej. nu är jag hemma. har varit det i ungefär 30 minuter. och guess what? jag har pluggat den tiden. imorse var det meningen att jag och Marcus skulle till rehab och träna, men när jag kom till Marcus 10.00 imorse var det mer lockande att lägga sig i sängen med honom och somna om. sedan hjälpte han mig med frågar i körkortsteori-boken. är skapligt nervös inför provet. ska plugga mer imorgon. plugg plugg plugg.. varje ledig sekund går åt till att plugga. imorse klev jag upp halv nio och skrev klart religionsarbetet. ska bara finslipa lite grann imorgon sen ska jag lämna in det!

ikväll var det inte mycket hungrigt folk ute. Sara jag och Sälen har suttit och ätit glass och kollat på dnsbandskampen. hurra! nåväl, bättre än att göra mat var det minsann även om det inte var den roligaste sysselsättningen en lördagkväll :P

nu ska jag gå och duscha av mig allt svett.

och du Lisa, imorgon kommer vi och tränar gärnet! :) Weho!

NattiNatti

Mot stekhuset

Livet är underbart: Pelles Gatukök.

det var det som kom fram då jag googlade. härligt!
- lite bättre inställning nu Linnéa och livet kommer kanske bli underbart alla dessa timmar du spenderar där.
jag lyssnar till min inre röst.

Ha en trevlig fredagkväll!


15.13

Sådär. då var helgen här. jag är så himla opepp på att jobba i helgen, och därför kommer det säkerligen vara mycket folk ikväll. Hoppas jag kan smygtitta lite på Idol också. Kärlekstema ikväll, visst?

Alice och jag gick hem från skolan idag och jag kan tala om att det inte är varmt ute. hua. mina ben är illröda efter den inte allt för långa promenaden. sånt man får ta antar jag. det är ju trots allt alltid skönt att gå av sig lite. det får bli rehab både imorgon och på söndag känner jag. jag börjar bli bättre i förkylningen också.

nu ska jag plugga lite. körkortsteori får det bli! har ju första provet i den kursen på måndag. spännande!

Hej så länge!

Confession



It's how you see the world . Don't you worry yourself , your not gonna get hurt.

alldeles för mycket plugg och jag har ändå tid med datorn.

Ja, bion närmar sig nu och jag funderar på att ta en promenad ner till biografen. Hoppas att Alice väljer att följa med så jag slipper gå själv. Alltid rolgiare att gå med någon så man får prata av sig lite. Vi ska iallafall se filmen Fjärilen i glaskupan. Den är fransk så jag hoppas också att jag ska lära mig några nya ord under kvällen ;)

Jag har blivit totalt förälskad i låten Stuck in a moment av U2. Can't get enough.

Nu ska jag gå och läsa klart engelskaboken så jag blir ett kilo gladare. typ.


Bloggtoppen.se

16.42

hemma från skolan. har lyckats kasta i mig mat också. förstår inte varför jag alltid panikäter maten. har inte tid att sitta still. vill inte sitta still. åh. jag är så less på allt. och det blir inte bättre av att jag ska jobba hela helgen. fan.

hur som helst. idag dök det upp typ hundra grejer till man måste göra innan man går på jullov. ikväll ska jag göra italienskan, läsa klart one mistake och göra klart franskan. det måste börja hända något nu. jag kan börja gråta när jag tänker på alla måsten. nej, get yourself together nu Linnéa.

Bion ikväll är dagens höjdpunkt.
ni får förresten ursäkta mitt humör.

Every day I hope for something. Just anything

 
(But do not ever, ever give more than you get.)

encore.


sometimes you can't make it on your own.

17.34

Skönt. Jag har till måndag på mig med religionen. ingen panik, Linnéa.

vad gör jag egentligen? varför sitter jag inte med engelskaboken upptryckt i ansiktet? varför pluggar jag inte franska? istället ligger jag och kollar på tv, bara för att det är mycket roligare. nu ska jag gå och äta mat, och sedan åka för att hämta ut mitt paket från h&m som kom idag. Yippi!

later.

"#%=#"¤¤&#%#!!!!!!!

JAG HAR GLÖMT LAGT UT MITT RELIGIONSARBETE PÅ REXNET!! skjut mig

Skoldeprimerad.

Yo! Jag slutade 12.20 idag så mamma kom och hämtade mig efter skolan och vi åkte och gjorde hundra ärenden, typ. Har kollat på pälsjacka på INTO och second hand. Men alla var för långa för min smak plus att pälsjackorna som fanns på second hand var äkta. jag klarade inte ens av att prova dem. det kändes verkligen som jag höll i ett djur. nej, jag får fortsätta jakten på en fejkad pälsjacka.

nå, vad händer idag? inte ett jota. jo, jag ska skriva klart religionen men sen har jag ingen aning. det är ju iofs bandy ikväll. ja, annars får jag plugga hela dagen. synd bara att jag blir så deprimerad av plugg dessa dagar. inte ens franskan lockar och då är det något fel. jag älskar franska. jag anmälde mig förresten till meta idag angående Frankrike-resan som blir av i vår. Spännande! jag ska äntligen få åka till Paris!

back to work.


08.28

äggröra och rött te i smak av blåbär. det är dagens frukost. Marie kommer och hämtar mig om ungefär 20 minuter. Vi har bad nu direkt på morgonen, sedan religion och sist franska. och jag har glömt franskaboken på skolan, så läxan får jag panikgöra innan lektionen börjar. efter skolan ska jag nog gå till Självfallet och beställa tid för att färga mitt hår.

Ha en bra dag!

All i want for christmas is you



skulle dessa ligga under granen i år skickar jag ett brev till tomten och berättar att han är min blivande bästis.

sweetest thing

what a day! Marcus och jag klev upp i tid imorse så vi hann äta frukost innan vi skulle till skolan och spela fotboll. killarna började spela 09.15 men förlorade tyvärr. klockan 11.00 spelade vi tjejer, och vi förlorade också. Men det var himla roligt, och det är väl det som är meningen? jag inbillar mig det ;)

efter fotbollen tog jag och Marcus bussen till Alfta. Vi gjorde lite mat och drack glögg, duschade och kollade på Gossip Girl :) Nu är Marcus och jobbar och jag borde plugga. att skriva klart religionen och engelskan är nog viktigast just nu!

ja, dags att göra lite nytta nu Linnéa! men jag har hittat en sådan rolig sida, och jag tänker nog beställa hem lite grejer där och ge bort i julklapp. Haha, exempelvis en liten platta man kan koppla in i USButtaget och värma kaffet på under tiden man sitter vid datorn? Eller varför inte toalettpapper med suduko eller hjärngympa på? http://www.coolstuff.se

later.


20.34

som ni ser har jag gjort om lite här. när jag kom hem från skolan kände jag för att börja pyssla på en ny header. Jag ville ha en mer personlig. so, this is it.

Teatern, vid namn Pissungen, vi såg med skolan ikväll var faktiskt bra. Det var bara en person som spelade i teatern. sjukt hur bra hon gjorde det helt själv. och jag fattar inte hur dom kommer ihåg alla repliker. men inget jag tänker grubbla över nu. imorgon blir det diskution om teatern, och jag hoppas för min egen skull att det drar över tiden så vi inte hinner diskutera Doktor Glas, eftersom jag inte läst klart det jag borde ha läst klart.

Imorgon är det futsal på skolan. Vi möter Bollnäs 09.15. Wish us good luck!
Nu kommer Marcus! :)
Natti Natti


the life in you

 
Johnny berättade idag att vi har prov nästa måndag. på typ hundra sidor i boken.
så det blir alltså en till sak att skriva upp på veckans to-do lista. jag borde kanske
läsa lite i Doktor Glas innan teatern början 19.00, men har man varit i skolan från
halv nio imorse och haft näsan i en bok konstant (ja, ungefär) är man inte riktigt pigg
på att fortsätta läsa när man kommer hem. jag ska nog dricka lite te och kolla på tv.


stuck in a moment


Godmorgon

måndag igen och mördardagen har börjat. går som sagt till halv sex ikväll och klockan sju ska klassen på teater. jag ska packa med mig tonvis av clementiner så jag överlever, och sedan hoppas jag av all kraft att skolan serverar god mat.
skolans lunch är höjdpunkten om dagarna ;)

Ha en bra dag!
puss


18.13

oasis - don't look back in anger
låten går på repeat i iTunes.

jag borde packa träningskläder. har fotbollsträning klockan sju, och eftersom jag redan missat två är det bäst för mig om jag dyker upp ikväll. när jag kommer hem ska jag äta mjuk pepparkaka tills jag spricker. och läsa, såklart. det kommer nog bli min sysselsättning denna vecka. och imorgon är det måndag igen, vilket betyder MÖRDARDAGEN. och denna måndag, mer mördar än vanligt. direkt efter körkortsteorin ska klassen på teater. pissungen. den heter så.


back to work.

Marie skickade sms och frågade om jag läst klart engelskaboken. det har jag ju inte. det hade inte hon heller, som tur var. jag förstår inte riktigt hur vi ska hinna allt. det är väl bäst jag sätter igång att läsa one mistake och doktor glas. Kanske att man ska ta ett bad också, och läsa under tiden. inte helt fel.

Marcus och jag åt fransk frukost imorse med croissanter och marmelad. Det ska jag äta varje dag i april, då jag befinner mig i Frankrike. wehooo :) Och justja, jag och mina två klasskamrater har lämnat in ansökan om utlandspraktik i Italien en månad i sommar. Vår lärare sa att vi satt säkert. vill vi åka, får vi åka (!!!!!!!!!!!!!!!!!).

later.


1500

Nehepp. ändrade planer. Anette från MaryKay skulle komma med produkter till mamma, och efter det skulle vi åka på bandy men det där med att lämna produkter blev lite längre än verkar det som. typiskt. nu slutar snart matchen också..

nåja. jag får väl visa det där roliga och fina mamma och jag ska beställa.
denna text, rätt upp på min vägg. Snyggt va? Mamma ska dock beställa en annan text och sätta upp på väggen i hallen.


my beautiful saturday

Marcus och jag var som sagt till Gävle igår efter skolan. Vi börajde med en sävng i affärerna, eftersom jag var ute efter en klänning. Marcus var nådigt less på mig när jag aldrig kunde bestämma mig så tillslut valde jag en klänning från Gina Tricot. 300 riksdaler. inge vidare farligt men med min ekonomi just nu kanske det inte var det bästa jag kunde göra.. men den var himla fin! Lääängtar till dagen jag får inviga den. Var meningen att jag skulle göra det ikväll, men sjukdomar kom i vägen. Så det får vänta. Istället ska jag och Marcus ha mys-lördag.

Vi var förresten uppe nästan hela natten och skruvade, vände och hamrade på hans nya säng. Men fint blev det! :) Och vi sov gott i den också, när vi tillslut fick sova. När vi vaknade gjorde vi frukost innan vi drog till Rehab och tränade lite. Sedan skulle Marcus och Lisa skrämmas på barnkalas, och jag åkte hem istället. Ska snart på bandy med mammsen.

Jo, förresten.. Mamma och jag ska beställa jättefina grejer när vi kommer hem från ön. Visar då!

Carpe Diem!

09.20



har foto nu på morgonen. och om ungefär 45 minuter är det nationella skriftliga.
jag älskar att skriva men är rädd för att min inspiration kommer försvinna och jag
blir sittandes som en nöt. nej, bort med alla onda tankar! det kommer gå kanon.
bilden ovan knäppte jag och Natalia förra lektionen då temat var "skräp" och vi fann
denna bild på backen. nu ska jag bege mig mot skolan och lämna in matteläxan.

För kärlekens skull.



21.33

  

jag har pluggat hela dagen. började 8.15 imorse och slutade för ungefär 15 minuter sedan. 
vi räknade antalet arbeten som ska in innan jul och kom fram till att det var 16 st. 
16 STYCKEN PÅ 6 VECKOR? det är det som inte funkar.  

nu ska jag mysa på med Marcus :)
puss och natti


from the moment you believe


det är så konstigt.
allt är så konstigt.

p-p-p pokerface

jag skrev just att jag inte är världens rikaste människa i dessa dagar...

sant!

...men jag har verkligen nött låten Lady Gaga - Pokerface de senaste timmarna och blev sååå lätt i kroppen (huh?) och bestämde mig för att skämma bort mig själv och klickade hem ett paket från H&M. För vilka pengar? det, kära vänner, är det ingen som riktigt vet.


1713

och om det inte märks
vad gör man då

ska man anstränga sig mer
ska man ge lite till
eller allt

är det okej att tappa kontrollen
och ge den till någon annan


before the worst

jag har precis varit och tränat med futsal-laget. vi ska mäta Bollnäs hemma nästa tisdag. Derby, med andra ord. Det kändes iallafall jättebra. Jag tror det kommer bli en underhållande match! (det är iallafall vad jag hoppas)

kvällen går åt till att plugga. ja, ni såg ju min veckans-plugg lista och den var inte sådär munter så man blev tvungen att tacka gudarna för att man har öron, så man inte flinar runt och så.. men vem har sagt att plugg alltid är tråkigt? jag ska då minsann äta glass och lyssna på bra musik under tiden.

på fredag ska jag och M till Gävle. jag funderar på att smöra lite för mor och far så dom känner sig tvingad att ge mig en slant. jag är inte världens rikaste människa i dessa dagar. tyvärr.





käre gud, ge mig fredag.

Bror skulle hjälpa mig med matten idag, men ip var lite viktigare så jag haffade far min och körde till Alfta för att Marcus skulle hjälpa mig och när jag kom fram slängde jag fram pappret, som var matteläxan (trodde jag) och i handen visar det sig att jag håller naturkunskaps genomgången. Skapligt less. jag som verkligen behöver hjälp med detta.

om någon vet en supermetod som gör att man blir proffs i matte så hojjta vettja.

imorgon har vi simprov i skolan.
s u c k . .

veckans plugg:
- geografi arbete
- uppsatts inom religion
- matteläxa
- svenskaläxa
- engelska nationella
- engelskabok att läsa
- naturkunskapsarbete

Godmorgon!

Har fotoA lektion nu och dagens uppgift är att göra ett kollage om sig själv där man får med en bild då man är arg, förvånad, ledsen och glad, jag har just gjort klart min bild och är lite fundersam över en sak..



ser jag ut så när jag är arg?

isåfall skulle jag inte kunna skrämma ens en kotte.

22.12

Godkväll gott folk!

måndagar är inte min favoritdag när det gäller skoldagen som börjar 8.25 och slutar 17.30. ett under att jag faktiskt överlever. speciellt idag då det serverades korvstroganoff till lunch!

Marcus och jag åkte till Alfta när jag slutat och åt betydligt godare mat :) vi har precis duschat och nu tittar vi på boston tea party och dricker te. passande, inte sant? och sen ska vi ju inte glömma bort att det är vår fyramånadersdag idag!

nu ska jag lägga ifrån mig datorn. mer uppdatering imorgon lovas.
godnatt

It's nothing but the same old story

Jag skulle nog göra vad som helst för att få stanna hemma idag. Strunta i allt som har med denna söndag att göra. vädret är rent ut sagt förjävligt, och min kropp och själ säger ifrån. varför gör jag såhär mot mig själv?

tål att tänkas på.
hoppas ni får en bättre söndag än mig.
later.


You are the only one


Det finns en sak som är värre än ord.
tystnad

black and white

Äntligen är Lars ute ur Idol. Jag gillade grabben från början men vettesjutton vad han gjorde som fick mig att tappa intresse. Kanske visade han sitt rätta jag? Min favorit är Alice. Visst, hennes röst kan låta bra nog mesig ibland med oh, visst lyckas hon alltid?

Nu har jag jobbat klart mitt första pass denna lördag. På Pelles. Det var första gången jag öppnade stället och såklart går det åt pipsvängen. Stekbordet fick fnatt och blev 1000 grader för varmt? så kan det gå.

Mamma lagar god mat nu men ärligt talat är jag inte ett dugg hungrig. Kan det bero på att jag lagar mat åt andra människor hela dagarna, så jag tappar min egen aptit? Renen är bättre. Där super folk åt mig istället ;)

på återseende!



16.06

Lyssnar på Beyonce - flaws and all. Den låten får man inte nog av.

Provet idag gick nog bra. Det kändes som så iallafall. Men det brukar alltid kännas så himla bra, och sedan visar det sig att det trots allt inte var så bra. Så jag ska inte säga för mycket. Jag håller tummen helt enkelt.

Nu är det äntligen helg. Eller ja, äntligen och äntligen.. vet inte om jag gillar varannan helg så mycket faktiskt, med tanke på att jag jobbar fre-sön. Fast idag var Alice så gullig och tog mitt pass frivilligt. Så jag är ledig och kan ägna mig åt lite annat. Exempelvis äta med M och bada bubbelbad på alfta badhus. det är inte helt fel.

Igår kom Henrik och Ida hem, och Ida frågade mig vad jag önskade mig i julklapp. Hon skulle nämligen till Sundsvall i helgen och fixa julklapparna. Då slog det mig hur nära julafton verkligen är. Jag har ingen aning om vad jag önskar mig. En Macbook skulle inte sitta helt fel alltså... Men annars vet jag inte. dagens i-lands problem. jag vet.. Kanske dags att man skriver en önskelista som man gjorde när man var mindre?



Come ti chiami? Di dove sei? Dove abiti?

hela gårdagen gick åt att plugga italienska. har nämligen prov idag. därför detta impulsbeslut att ta sovmorgon. Jag behöver det verkligen. Alice kommer snart hit och vi ska suga in allt som står i våra italienskaböcker. äta frukost ska vi också göra. och Alice frågade om hon fick ta mitt pass idag på Pelles, så jag slipper jobba. Skönt :) jag ska ju jobba lördag och söndag. Så det ska bli riktigt skönt att åka hem efter skolan idag, istället för att styra mina steg mot Pelles.

nu ska jag kanske börja koka ägg som sedan ska rätt ner i min och Alice mage.
solong.
Puss

09.58

det sena träningspasset igårkväll satte sina spår. det var nämligen inte världens lättaste att stiga upp imorse. dock ingen vidare träningsverk men trött? ja, skojar du! och bättre blev det inte när vi fick kolla på film på franskalektionen. en minut till och jag hade somnat.

nu sitter jag och Lisa och pluggar lite religion. eller ja, det beror på om stylebystars.com räknas som plugg ;) dom har iallafall väldigt fina klänningar där. helt klart att en blir min till nyår!


22.04

Mitt internet och jag har varit osams hela gårdagen och även idag, så några inlägg har jag tyvärr inte kunnat fixa fram. Nu är jag i Alfta där internet och jag är liiite tajtare. så nu äntligen får jag skriva lite :)

jag och Marcus sitter och äter lite kvällsfika, eller ja, jag äter mackor medan Marcus har gjort middag för sju. typ. Jag Marcus och Alice har varit på Rehab i flera timmar, känns det som. Vi tränade, solade och badade. Mycket skönt :) Man känner sig sååå duktig efteråt! (Y)

Imorgon ska jag jobba. hua. får trösta mig med att jag blir ledig på fredag istället. tjoho! :)

Nu ska jag fortsätta titta på sportnytt.  jag har inte direkt makten över tvdosan.. någon som känner igen sig?

Bonne nuit!

önskedojjor


17.54

oh my gosh. vilken seg dag. trodde ändå att jag skulle ha samlat på mig lite kraft inför skolan, men icke. jag har varit så sjukt trött hela dagen. och det blir ju inte bättre av att man går till halv sex. fick se en lång film om körning i mörker. nära att jag slumrade till där. nu är jag iallafall hemma. ska kolla på film och äta clemetiner. härlig måndag.

en positiv grej med dagen är iallafall att jag lyckades skriva klart min krönika OCH känna mig nöjd med den. tummen upp! nu väntar ju trots allt bara geografin, religionen, italienskan........ hua

söndag på Hällvägen

Jag har precis slagit in pappas farsdagpresent. Ni har väl inte glömt farsdag? Jag känner mig faktiskt väldigt duktig som är ute i tid och allt. Jag har även städat mitt rum idag. från att se ut som ett bombnedslag. jag överdriver inte ens den här gången. tre väskor vars innehåll ligger utspridda på golvet. alla saker jag hade med mig till Stockholm låg överallt. Jag hatar att bara städa, så för att göra städningen lite extra rolig brukar jag spela superhög musik och prova alla skor man äger. alltid roligare att städa i högklackade skor. och sen kan man ju alltid svänga lite på rumpan till den höga musiken. yeah. så fundigt Linnéa.

jag håller på laddar ner sex and the city - the movie. sett den förut men man kan aldrig tröttna på den. och medan jag väntar äter jag clementiner. jag har ätit alldeles för många redan. jag kommer ha 1000 hål i tänderna nästa gång jag besöker tandläkaren. huh.

14.02








Gårdagen var himla trevlig. Trots lite mindre trevliga händelser.. så, tack Lisa som fixade allt! :)

Hemma i Edsbyn

Nu är jag hemma igen. Dagarna i Stockholm har varit mer än underbara.

När vi kom fram i torsdags gick vi på stan med Alice och Wilma en sväng innan dom skulle hem, och senare på kvällen gick jag och Marcus på en mysig restaurang och åt. Sov läänge på fredag och hade ingen brådska in till stan. Vi lunchade på tacobar och shoppade lite, och på kvällskvisten åkte vi hem till Amanda och hälsade på henne. Verkar så himla mysigt att bo i lägenhet och bestämma allt själv :) Jag älskar storstaden. Trots mitt dåliga lokalsinne. gud gav mig det sämsta i världen. tror jag. hur som helst. Efter vi besökt Amanda gick vi och åt på restaurang innan vi gick och såg nya bond filmen. jag har aldirg sett en bondfilm i hela mitt liv så jag har inget att jämföra den med, men jag tyckte den var okej. jag var typ kissnödig heeela filmen, trots att jag kissade innan vi gick in just för att jag skulle slippa vara kissnödig. men jag och blåsan kom inte överens. sån är jag!

jag shoppade iallafall lite. fick med min min älskade pälsväst hem, samt en underbar jacka från Zara. en vit. jag älskar den! dock står det att den inte får tvättas. en vit jacka som inte får tvättas. hur bra är egentligen det?

ikväll är det halloweenparty hos Lissie. Marcus jag och Alice köpte våra outfits i Stockholm. Himla snygga ;P gruvar mig dock för min outfit. den ser nämligen lite genomskinlig ut. eller ja, det var mamma som såg det när hon sydde upp klänningen. Hoppas hon såg fel.

Nu ska jag gå och fixa mig innan Alice kommer och hämtar mig. Ha en trevlig kväll, gott folk. För det ska jag ha.


RSS 2.0