12.49

blogg.se krånglar...

Hur mår alla idag? :) Några planer inför dagen?
jag ska snart möta upp Elin och sen ska vi vidare mot Erika där vi ska äta lunch tillsammans innan vi drar vidare. Det är nämligen fiesta på gång ikväll. Det blir ett fint avslut på detta lov!

Ha en bra dag!

16.08

Dagens outfit


image18  

Det är fredag och jag ska umgås med mina älskade vänner. Vad har ni för planer? :)

09.35

Godmorgon! :) Hur mår ni?

Nu tänkte jag börja att skriva något om vädret men ångrade mig. Jag börjar alltid så. Fast nu blir det ju snack om vädret iallafall. Hur som helst, det är fult väder vilket innebär att snön aldrig kommer försvinna! Typiskt..

Igår kom mina skor så idag ska jag hämta dom :) Hoppas dom passar! Sen ska jag även gå och köpa hårkontroll. Jag har ätit Silica förut men känner inte att det hjälper så det är lika bra jag provar något annat. Och det får bli hårkontroll. Kostar mycket mer än Silica men det är värt att prova. Allt för mitt axellånga hår till sommaren!

Det är redan fredag och jag har varken läst ut boken jag skulle läsa ut eller skrivit klart min uppsats. Varför skrev jag inte klart den sist jag hade inspiration och motivation? Jag spar alltid allt till sista dagen. Och idag känner jag inte att jag har tid att skriva, så jag gör det imorgon (...). Jag lovar mig själv att jag ska sätta mig ner direkt när jag vaknar och skriva klart så har jag det gjort. På måndag, när skolan börjar igen är det ungefär 2 månader kvar till sommarlovet. Hur underbart är inte det? :) Sommarlov innebär Lars Winnerbäck och peace&love.

Dagens låt: Kapten röd - Trasig


13.45

Alanya

image16   image17

När man tänker efter är det inte långt kvar. Det är 2 månader och 1 dag kvar, för att vara exakt. Av alla länder jag besökt är nog faktiskt Turkiet det vackraste. Och det som hände förra gången vi var dit ska inte få hindra oss.. Jag ser fram emot att få åka tillbaka, sådetså! :)

Ja, förra gången vi var i Turkiet vågade jag inte gå ner till poolen själv tack vare den där sabla mannen på en restaurang vi besökte, som gjorde 100 rosor av servetter, gav mig drinkar och frågade var sekund om han kunde få en puss som tack, jag sa nej nej och åter nej. Tillslut gick han, och alla blev lättade. Men han kom tillbaka, satte sig i mitt knä och började kramas och klängas. Jag började gråta, välte drinkar och sprang rakt genom rabatten ut på gatan, och mamma kom efter. Jag kunde inte äta ute på tre dagar efter det. Tur att inte alla är så hemska som han var! Nej, nu åker jag tillbaka och njuter hela veckan. För när jag kommer hem är det lov! :)

10.45

image14        image15

bild 1: Jeansjacka från Levis, svarta stuprör från H&M (väskan är köpt vid ett annat tillfälle).
bild 2: Grå vindjacka från H&M, svarta stuprör från H&M och orange sjal från myrorna.


andra köp jag gjorde: Svart tshirt från cheap monday, svart linne från lager 157, bikinitrosor från gina tricot, bh från H&M, kjol och en till sjal från myrorna.

08.40

Här sitter jag och dricker te och lyssnar på Kapten Röd och ser ut på det underbara vädret vi har idag. Det får bli en långpromenad lite senare. Jag önskar verkligen att vädret kunde hålla i sig så jag får använda alla mina sommarskor snart :) Håller ni inte med?

Igår var jag och Elin som sagt i Falun med mina föräldrar och shoppade. Vi brukar sällan vara i Falun och shoppa men det är skönt med lite omväxling. Jag tycker Falun är en jättemysig stad men alla mina favoritaffärer finns tyvärr inte där. Vi åt iallafall på en mysig restaurang i stan. Kommer tyvärr inte ihåg namnet, men vi hade utsikt över hela stan. Vi började på Lager 157 men gick därifrån så gott som tomhänt. Vi åkte in till stan och vi kikade i affärer och åt lunch, sedan åkte vi vidare till kupolen. Jag gillar verkligen Kupolen. Vi åkte mest dit för att kunna besöka Gina Tricot som vi inte hittade i stan. Missade vi det eller finns det inte?

På vägen hem stannade vi hos min morbror och kusin som bor i Falun. De har precis flyttat och jag tycker dom gjorde rätt. Nu bor dom precis intill vattnet och har en fin utsikt :) Tänk att vakna på morgon och bara kunna gå ut och ta ett morgondopp. Det hade ju inte varit helt fel!

Bilder kommer senare på mina inköp.
Ha en helt underbar dag! :)


12.28

Jag hade räknat med solsken idag, men istället är det snöstorm på gång! Jag gick utanför dörren men vände lika snabbt igen. Pyttsan alltså... Våren kommer aldrig komma. ja, jag vet att det  bara är mars än men det har ju inte varit någon vinter tidigare så varför ska den komma nu? nu borde den ju börja försvinna..

Vad finns det att göra en dag som denna? Det kanske är lika bra att slänga sig i soffan och hoppas att något bra visas på tv. Nu skulle det sitta fint med ett stort paket glass. Ägglikör eller knäck.

A bientôt!


10:18

Godmorgon!

Det är måndag idag vilket innebär att det är sista dagen jag jobbar denna månad. Skönt!
Igår när jag jobbat klart åkte jag hem och duschade snabbt innan syskonen med respektive kom hem för att äta påskmat. Jag åt två ägg och lite paj, typ. Påskmat är inte någon höjdare enligt mig. Eller vad säger ni? Det är ju nästan som en repris av julen fast det finns ägg på bordet.. :P Efter maten satte jag och min syster oss framför datorn och beställde skor. Jag hittade ett par fräscha skor från skopunkten. Dom bor förhoppningsvis i min garderob inom några få dagar :) När klockan började närma sig 22:00 kom Pelle Jens Sara Marie och Emma och hämtade mig, och vi åkte vidare till Elin och Jessika i Fullsborn. Vi kollade vi en film vi hyrt - Hairspray. Jag trodde det skulle vara en toppenfilm, men det var lite för mycket sång enligt mig.. Eller så var vi för trötta :P

Det känns som hela lovet har gått, men det är ju en hel vecka kvar! Det känns helt undebart! Och något som också är helt underbart är det fina vädret. Hoppas det håller i sig nu så snön försvinner.

Dagens låt: Usher feat Young Jeezy - Love in this club.


    199 kr på skopunkten. vad tycker ni?
Tänk vad snyggt till svarta stuprör och svart skinnjacka. Jag vill ha vår nu!

19.13

Blir man såhär när man saknar någon?
isåfall ska jag sluta sakna dig.

10.21

image12  

You're always dressed to kill.
You feel like you owe it to the world
But you owe it to yourself..

09.28

bloggtorka.
jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men jag har inget att skriva längre.. Allt, och då menar jag allt, verkar så värdelöst att skriva om. Men jag tänkte iallafall göra ett nytt försök nu.

Det är påsklov! Jag känner verkligen att jag ska ta vara på dessa lediga dagar. Visserligen har jag ett skolarbete att göra klart, men ser inte det som något hinder för att njuta. Nej, det ska bli intressant att skriva klart det. Ja, vad ska jag mer göra? Jag ska jobba tre dagar. Jag ska få lön och jag ska åka och shoppa upp den. Sån är jag. Jag får som tur med mig Elin. Den stora shoppingdagen är onsdag. Och för lite omväxling hoppar vi Gävle och åker till Falun istället. Sen hoppas jag även att det blir äventyrsbad i borlänge på fredag?

Igår var det långfredag. Långfredag innebär i flesta fall fest, och kvällen var mycket trevlig!
skulle jag räknat hur många gånger jag fick höra "din bror drog upp en gädda på 8,5 kg idag, visste du det?" skulle mina fingrar och tår itne räcka till. Så nu vet ni också.. min bror är en storfiskare!

på återseende!

kärlek - stolthet - tradition

Är detta möjligt?
att vända från 0-3 till 4-3 på sjutton minuter.
Dom måste vara bäst i världen.

Jag är rädd för att Sandviken blir ett himla mycket svårare motstånd där i Uppsala.
Men som sagt, Edsbyn kan om dom vill. Och vinna, det vill dom!
Vi ses på studenternas!

Vi ska kämpa hela vägen!

17.35

Jag har läst hela dagen. Jag kom på att mitt liv består av böcker just nu, och därför känns det mycket skönt att jag har blivit bjuden på middag ikväll, så jag slipper läsa ögonen av mig :)

Påsklovet är efterlängtat. Lärarna gjorde fel när dom inledde första lektionen efter sportlovet, med att säga "nu är det bara tre veckor kvar till påsklovet" .... Då kopplar man av hjärnan lite i förtid. Iallafall jag. Tråkigt. Som imorgon då vi har naturkunskapsprov, och jag har inte ens öppnat boken för jag har inbillat mig själv att det där är busenkelt och jag kan allt som är busenkelt. Det visar sig imorgon.

Imorgon är det bandy. Underbart! Och jag vill verkligen verkligen, efter 90 minuter, stå och hoppa av glädje samtidigt som hela edsbyn sjunger att vi ska till Uppsala. Det händer ju faktiskt bara en gång om året, det där med SMfinaler. Så jag röstar för att vi edsbybor ska få åka dit iår igen. Det vore kul om det hände något. Så att säga..

Michael Buble - Lost.
bra bättre bäst

13.49

Här sitter jag och lyssnar på Mamas and the papas och ser ut på det fina vädret. Funderar på att ta en promenad alldeles snart. Ska bara gå och ge matförslag till min mor. Jag har nämligen hittat en jättegott recept på en melonsallad :) Mums!

Idag var det en väldans kort dag i skolan. Började med historia i ca 1,5 timme, och sedan idrott i 80 minuter. Efter det lunch med Jossan och Elin sen gick jag hemåt :) Elin och c/o hade spanskaprov innan det fick sluta. Jag hållde tummarna för er, Elin och Marie.

Skola skola skola.. Jag har varit så aktiv denna vecka, till skillnad från vad jag brukar vara. Men det känns faktiskt bra att slippa sitta kvällen innan. Som igår, då läste jag klart det jag skulle läsa till indval, som ska vara klart på måndag. En grej avklarad lixooom :) aporpå böcker.. vi håller på med tre olika böcker i skolan nu, och plus att vi snart får en till. 4 böcker! Mitt liv kommer snart se ut som en bok. Jag med. sådetså.

Ikväll är det bandy, och jag hoppas innerligt att det är vi edsbybor som jublar när matchen är slut. Jag vill verkligen till Uppsala iår igen. Bara för det så kommer dom förlora.. Jag fick iallafall några sms idag som man skulle skicka vidare, som handlade om just Edsbyn. Att vi trots tidigare matcher inte ska tappa gnistan, nej vi ska fortsätta peppa. Elin och jag pratade idag, och vi vill gärna sjunga "vi ska till upsaalallaa" igen. Så, pepp pepp!

19.54

image10

I see people turn their heads and quickly look away
like a new born baby it just happens every day
I look inside myself and see my heart is black.
I see my red door and it has been painted black.
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts.
Its not easy facin up when your whole world is black..

RSS 2.0